Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Snålskjuts!

Taxi Gwen på språng
 



Majbrasa

Ska ni fira med en Majbrasa där ni bor? Det ska iallafall jag, Jag har tänkt att träffa mina vänner och ha en rolig kväll med dem!
Hej Hopp!
 



Utökad globalchatt och ny utrustning

Hejsan!
Ny rockig utrustning till din häst finns i Zeds coola butik, globalchatten har utökats och ett mystiskt paket har dykt upp i denna veckas uppdatering!

Utökad globalchatt:
- Vi testar att öppna upp globalchatten i lite fler områden och vi har tillsvidare gjort globalchatten även tillgänglig i:
  • Moorlandstallet
  • Firgrovebyn
  • Valedalebyn
  • Vingården
  • Stallet Gyllenebladet
  • Jorvikstallet med omnejd
Ny utrustning till din häst:
- Ny eldig utrustning till din häst finns nu i Zeds häftiga butik i Jarlaheim. Rid dit och kolla in den! 
Eldig utrustning!
Eldig utrustning!

Borttappat paket:
- På vägen mellan värdshuset Wolf Hell Inn och Jarlaheim har en låda trillat av en lastbil full av varor. Rid och se om du kan hitta paketet! Om du gör det kommer du säkerligen bli belönad... 

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 



Grattis Emilia-chan!

Idag är det inte en vanlig dag utan idag fyller Emilia år! Grattis på dig! Vi har inte känt varandra så länge men vi blev fort vänner och jag hoppas att det förblir så också. Ha en riktigt fin dag gumman!
 
 



Älskade Alex

Alexandra Flowerland <3
 
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 2

Halloj! Nu är andra delen här ur Gwendolyns dagbok. Hoppas du gillar det!
Håll utkick för nästa del som kommer på Fredag!
 



Bilder från det episka äventyret

Halloj! Nu sådär på måndag morgonen tycker jag att det är dags att uppleva Onsdag-Torsdags episka händelsen igen.. i bildformat
VARNING FÖR SPOILER
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 1

Hejsan som lovat är nu här projektet och det är inget mindre än en liten dagbok ur Gwendolyns vardagliga liv. Jag hoppas att det är roande och jag planerar att göra mer men låt mig inte hålla er borta.
Varså goda!
Gillade du det? Isåfall kan jag glatt säga att det kommer hela 2 nya delar nästa vecka. På Tisdag och på Fredag närmare bestämt!
 



Gissa vad?

Gissa vad? Jo jag är klar med det hemliga projektet och ni får se det imorgon!
Ha en bra fortsatt kväll allesammans!
 



Hjälp Starshine hitta sin älskade Lisa!

Hejsan!
Den spännande huvudberättelsen fortsätter i denna veckas uppdatering. Stackars Starshine letar efter sin älskade Lisa och han behöver din hjälp för att lyckas!

Nya huvuduppdrag:
- Lisas häst Starshine har planlöst travat omkring i Gröndalskogen i evigheter. Han har letat och letat efter sin kära Lisa men inte lyckats hitta henne. Rid till Starshine i Gröndalskogen, prata med honom och hjälp honom att leta efter Lisa. Det kommer kräva både list, mod och en gnutta tur om du och Starshine ska lyckas övervinna alla hinder som står mellan er och Lisa. Tillsammans kommer ni färdas över Jorvik och möta både gamla vänner och nya fiender i ditt sökande efter lösningen på Lisas mystiska försvinnande. 

För att kunna göra uppdragen måste du ha påbörjat stängningen av de Pandoriska sprickorna. Du behöver alltså inte vara klar med stängningen av alla sprickor! Du måste också ha slutfört uppdragen med Mästarspejaren och Linda och hittat den andra bokkopian
Hjälp Starshine hitta sin kära Lisa!
Hjälp Starshine hitta sin kära Lisa!

Nya kläder:
- De fyra Soulriders som finns har varsin vacker häst. För att hylla dessa fina hästar kan du nu köpa tröjor och ridbyxor med deras motiv! Tin Cans hyllningskläder finns i Vingården, Concordes finns i Jarlaheim, Starshines finns i Jorvikstallet och Meteors hittar du i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 



Tror det blev lite fel där..

 



Hemligt projekt pågång

Jag har nu fått en idé till ett nytt projekt som jag hoppas att ni kommer gilla men det kommer också vara väldigt jobbigt tills det blir klart och kanske lite dålig uppdatering här med men jag ber er att vänta då jag kommer jobba intensivt med detta på den tiden jag har. Jag kan inte säga ett datum som det kommer hit till bloggen, alltså själva projektet men jag kan knappt vänta tills ni får se!
Mörkret kommer falla över Jorvik
 



Påsk outfitt

Detta är min outfitt i Påsk! Hiss eller Diss?
 



Bilder från Event och Livestream med SP

Hej hopp! Där fick ni lite bilder från ett superkul event som inte hade varit möjligt utan Amanda Lightfield och de deltagande ur LKG. Ett stort tack till er!
 
 



Grattis Elcii!

Idag är det ingen vanlig dag utan idag fyller Ellie Greennight år! Hon är en underbar person och en av de första på starstable som blev min vän. Jag vet att vi inte är fullt så tajta längre och riktiga livet har kommit emellan men du kommer endå vara min lilla mupp kompis! Hoppas du har en riktigt bra dag! Arre kärlek till dig gumman<3
 
Bild på Hennes största idol Yohios Basist
HÄR kan ni kolla in hennes blogg



Glad Påsk!

 



Detta händer för Gwen just nu!

Roligt att Gwens träning har börjat nu på allvar!
I Wish
Hajen simmar! Hajen simmar!
Slå ALDRIG på hajar.. om de inte äter upp en gammal gubbe med träben
LOOOOL
Tycker lite synd om honom faktiskt..
Så var det att leta igen då..
Ha en bra kväll ;)
 
 



Gör som Pi!

(OBS denna produkt går inte att beställa)
 



#DERPFREDAG

 
 



Nämen hejsan!

Tjolahopp! Gwens äventyr fortsätter och nu var det dags för henne att åka till Dark Cores bad för första gången!
SPOILER ALERT! VARNAR
Här är Gwen lite nervös för sitt första riktiga stora uppdrag då hon faktiskt bara har sig själv och sin fina springare att lita på!
Cobra som hon nu mera heter såg lite snopen ut när Gwen lämnade henne i boxen..
.. men hon visste att de skulle ses snart igen så hon tog ett kort farväl till sin ryttare
Nu var det bara ett problem kvar... Hur skulle Gwen lyckas ta sig ombord på skeppet? Som tur var hittade hon ett kylskåp som av en konstig anledning skulle till basen. Mr.Sands vill väll kunna göra mackor när han vill
Wiiieeee!!
Nu var vi äntligen här *Kameran snurrar dramatiskt runt basen*
Då var det bara att börja! Dags att bli lika sneaky som en ninja! *Ninja power activated*
Gwen lyckades och tog sin in till rådet för att berätta vad hon har fått lära
 



X-Men: Days of Future past

Eftersom jag är en riktig sucker för action så är X-Men en av mina favoriter av filmer och speciellt den senaste så jag bara MÅSTE dela en trailer och förhoppningsvis locka er till biograferna också för det är dit jag ska! På Premiären hade jag tänkt ;D
Enjoy!
 
 



Are you Prepared?

 



Påsken har kommit till Jorvik!

Glad påsk på er allihopa!
I denna veckas uppdatering har Jorvik klätt sig i sin finaste påskskrud. Vackra fjädrar och färgglada ägg pryder vår kära ö och vad passar inte bättre när det är dags för äggjakt?

Äggjakt:
- Påsk är en tid i Jorvik som är riktigt härlig och den årliga äggjakten har börjat. Varje påsk gömmer invånarna påskägg åt varandra och om man hittar alla äggen som en person gömt så får man en liten present. Prata med Felix i Silvergladebyn för att börja äggjakten!

Mystiska guldägg
- Några stora mystiska påskägg har synts till på Jorvik. Rid ut på upptäcktsfärd och se om du kan hitta dem!
Glad påsk!
Glad påsk!

Påsk-butik:
- Speciella påsk-butiker med kläder, utrustning och påskägg att äta har öppnat upp i de stora samhällena på Jorvik. Rid dit och kolla in de fina påskprylarna!

Highscore reset:
- Förra veckans nollställning av tävlingsresultat kom inte med i uppdateringen. Därför har vi nollställt alla resultat idag så nu har alla chansen att ta nya toppresultat i alla tävlingar igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
För er som undrat om det faktiskt ska vara så att pilarna i tävlingarna ska vara borta är svaret nej. Detta skrev teamet på sin facebook sida:
Hello everyone!
The check point arrows in the races seem to have gone missing, we are looking for them right now and hope to have the problem fixed as soon as possible.

/The Star Stable Team
 



Blööö

Hello! Vet att det är väldigt tråkiga inlägg här just nu men jag har lite fullt upp så om ni vill komma med förslag blir jag väldigt tacksam!
 



Äventyret fortsätter

Hello! ^-^  Detta är vad jag gjort föregående vecka. VARNAR! SPOILER ALERT
Det ska jag ^-^
Let up the way
Aj aj kapten!
Brukar man inte vara uppskärrade om man nyss blev jagad av häxor? ._.
Druiderna JAO... eller .... Jag företräder A.A.E mitt och mina kompisar företag ni vet hehe ^-^
 
 



Kvack Kvack

Hejsan, Uppdrag på Gwenis och det går framåt så att säga 
Aj aj kapten!
Han vill vara fri som en fågel..
Fri som en fågel!
Jaha... Nu då?
Well this Sucks..
Really funny Pi... 
Jag är en smart flicka som läser medans jag står
 
 



Berättelsen fortsätter

Berättelsen fortsätter den 23:e april...
Ni som gissade att hästen på bilden var Starshine har gissat helt rätt! Det är Starshine!



WANTIES!

 



Påskuppdrag tror jag kommer!

Jag har mina aningar att dem här kaninerna som har blivit utplacerade runt om i Jorvik har något med Påsk att göra... Är jag ute och cyklar eller håller du med?
Jag kommer ihåg igår förra året då vi fick leta efter ägg
 



Tjuvkik!

Tjuvkik!
Tjuvkik! :)
 


Låt oss bara få diskutera 2 saker i denna bild som kom med i onsdags uppdateringen. De nästan smög in denna bild enligt mig eller så är jag inte så uppmärksam nåväl.
 
Vad ska denna bild föreställa? Alla har olika gissningar med jag gissar på att vi kommer få se mer av de gömda i Jorvik. Jag TROR att detta föreställer den delen precis efter Gröndal vid Ms.Pike som man ännu inte har kunnat ta sig igenom och som vissa vet har en väldigt bekant häst (Starshine) gått precis utanför grindarna som om han väntar på något eller någon. 
De som tror att detta är Jorvik City kommer jag säga att det antaglien är för tidigt för oss att se något överhuvudtaget av den delen när vi inte är klara i Skördebygden ännu. 
 
Nya huvud uppdrag? Runstenarna och den mörka undertonen på bilden tyder på att vi kommer få nya riktigt spännande och farliga uppdrag inom en snar framtid vilket jag tycker är bra för oss spelare då iallafall jag har saknat huvud historien väldigt mycket och kan knappt vänta tills det kommer mer uppdrag.
 
Fjordingar i spelet? Hästen på bilden ser ut som en fjording genom mitt perspektiv. Det går rykten runt om i spelet att de här fina hästarna kommer att komma till Jorvik och det är många som säger att teamet jobbar med just rasen Fjording eftersom det är en så älskad ras och det skulle göra mojoriteten av alla spelare ännu gladare. Själv så är jag väldigt spänd på att få se hur de har byggt upp Fjordingarna och skulle väldigt gärna vilja se dem i spelet. 
 
Tror du att vi kommer få allt detta nästa vecka eller kommer det dröja lite som en godis bit som bara frestas?
 



Punkiga Zed behöver din hjälp!

Hejsan!
I denna veckas uppdatering behöver Zed hjälp med att få ordning på sin nya butik!

Nya uppdrag:
- Den coola killen Zed har en dröm om att öppna en butik med punkinspirerade kläder i Jarlaheim och det är mycket som ska falla på plats för att hans dröm ska bli verklighet. Rid och prata med Zed som står vid skönhetssalongen i Jarlaheim och se om du kanske kan vara till hjälp!
Zed vill öppna en punkig affär!
Zed vill öppna en punkig affär!

Nya kläder:
- När du har hjälpt Zed med butiken kommer den öppnas på direkten. Rockiga kläder och t-shirts med coola tryck som Zeds flickvän Daisy har skapat finns nu i hans butik, Jarla Crüe!

Highscore reset:
- Det är dags för ännu en nollställning av alla tävlingsresultat! Från och med idag har alla chansen att ta nya toppresultat i alla tävlingar igen. Lycka till allihopa!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget



Levlings runda är klar!

 



Sakura levlas!

Hejsan! I Söndags började jag levlingen med lilla Sakura *-*
Och det går undan det!
Visst är hon vacker? 
 



Jag och Elcii åker färja Del 3

Se senaste avsnitted i min starstable serie med mig och Ellie Greennight här under!
 
Ha en bra fortsatt Måndag och Vecka! Håll ögonen öppna för nästa episod c;



Nya kläderna i uppdateringen 06-04-2014

Hejsan! Eftersom jag har förståt att alla inte sett de nya kläderna och djuren i senaste uppdateringen än så slängde jag ihop en liten lista eller vad man kan säga. Hoppas ni gillar det!
 



I´m Comin for ya my love

 



Riktigt fin dam det här!

Halloj c;
Jag har inte riktigt fått tid att känna hur Sakura rör sig och uppför sig. Det enda jag vet är saker jag hört av säljaren men nu har jag testat henne.. lite iallafall. Vad är bättre än en liten ridtur och sen prova lite dressyr i en paddock? 
Jag må säga att hon tyckte det var roligt men hon tyckte det var ännu roligare när jag galopperade hem i olika terränger. Jag tror att jag har fått en liten terräng tjej 
Visst är hon fin? Helt makalöst vacker tycker jag
 



Hon tror att jag inte ser..

 



Hjälp Amelia i Jarlaheim!

Hejsan!
I denna veckas uppdatering får du hjälpa Amelia i djuraffären med diverse bestyr!

Nya uppdrag:
- Amelia som jobbar i djuraffären, Pet Shop Girls, i Jarlaheim behöver hjälp med att ta hand om de olika husdjuren. Hon har fullt upp med att ta hand om butikens webbshop så rid dit och se om du kanske kan avlasta henne!

När du är färdig med att hjälpa Amelia kommer du ha tillgång till nya roliga dagliga uppdrag kring Pet Shop Girls djuraffär.
Hjälp Amelia med alla gulliga djur!
Hjälp Amelia med alla gulliga djur!

Nya husdjur:
- Nya urgulliga husdjur har kommit till djuraffären Pet Shop Girls i Jarlaheim. Vilken är din favorit? 

Nya kläder:
- Nya fina kläder med djurtema har kommit till rockshoppen i Jarlaheim!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 



Bråkiga Prince är fortfarande vacker

Sitter nu på tåget och har oändligt tråkigt.. Ska vila ögonen en liten stund eftersom min kompis håller koll på mig
Ha en bra Tisdag mina vänner!