Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Merry Christmas

 



Vi är ett

Jag är Gwendolyn wolfpaw. Jag och min häst Ruby vi är ett. Vi är inte ett team eller något liknanade. Jag och Ruby.. Vi är samma levande sak. De andra Soulriders de förstår inte hur det är att ha 4 starka krafter inom sig som sliter och drar i mig. Jag känner det goda men samtidigt dras jag åt mörkret och skuggorna. Ruby förstår mig. Vi är ensam vargar. Vargar. Vi har en stark kämparglöd inom oss. Vi är starka och ståtliga men vi föredrar skuggorna. Vi har en vargs anda, själ. - Gwendolyn Wolfpaw
 
För att vara ärlig vet jag inte vad jag har gjort nu men kände att jag behövde skriva och då blir det ganska deep men flutande saker samtidigt. Jag vill bli mer aktiv på bloggen men men saker är som de är och jag hinner inte med allt just nu ;)
 
 
 



Poison

m
 
Gift i mina ådror 
 
Du är den som jag vill ha.
Du vill ha mig mmen du är min kryptonik min akilles häl.
Du är som gift, gift i mina ådror.
Du är min drog.
Jag måste ha dig men du dödar mig långsamt.
Du är giftet i mina ådror.
 
//
 



Sägnen

Det är en gammal profetsia som lyder
 
Det är då den blodröda månen som står på sin topp. Den svarta ryttaren. Denna mystiska flicka. Hon rider på sin snövita springare. De springer över den så tysta ängen. Denna flicka är den enda som kan rädda världen. Denna flicka rider mot sitt öde för att trotsa det. 
 Flickan med en själ lik vargen