Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Redigerat igen

Hejsan Svejsan! Så jag har gjort det igen..haha.. Jag har redigerat på mitt sätt igen och så här blev det!
 
Detta var bilden jag färlängde hennes på så det är alltså grundbilden
Och det blev såhär med lite mer redigering ;)
Detta är 1 av 2 olika redigeringar jag har gjort på samma bild. Jag förlängde hennes hår och försökte få en vind effekt på det men njaa.
Denna blev enligt mig bättre ;P
Ha en jäkligt bra Lördag! Nu ska jag kolla på film
 
 



Fy på dig kompis!

Tjena kompisar! Vill bara säga till er att jag nu har PLANERAT och jag ska nu börja skriva på detta kapitel ur Gwens Dagbok! Saker kommer snart att hända och Gwen måste välja vilken sida hon ska stå på!
 
Titta vad min kompis ställde till med när jag faktiskt lät henne levla åt mig då jag gick och duschade... Haha
Jag är spänd på detta kapitel och jag vill börja skriva direkt!
 



Hejsan hoppsan!

Jag kan säga direkt att om ni inte vill ha några spoilers så ska ni inte scrolla vidare!
 
För er andra så fixade jag en video med de nya kläderna! 
 
Och här kan ni se belöningen som man får när ni har lämnat paketet i GÅD!
Vad tycker du om uppdateringen idag? Var den bra eller dålig?
 
 



Unik Mulle tröja och 200 sc!

Halloj! Titta vad jag fick idag? Vill du också ha en unik Mulle tröja och 200 Sc? Köp då den nyaste Min Häst tidningen!
Känns som om jag gör värsta reklamen nu haha, nä men ett litet tips till er bara! ;D
 



Vad har jag gjort i veckan?

Halloj! Det har varit ganska tomt här på några dagar och det beror på att jag inte haft ro att sätta mig ner och blogga men såfort jag känner för det kommer det fler inlägg!
 
Det var inte det enda jag ville säga. Kommer ni ihåg serien om Gwen som jag startade upp här för inte så längesen? Nu har jag bestämt mig för att jag ska fortsätta på den så ni kan förvänta er mer av Gwen och hennes äventyr! Vad tror ni kommer hända?
En hint kan ni få... Mörka krafter börja röra sig mot Jorvik...
 



Vad har hänt med Arias hår?

Hejsan, Jag kände att det var dags för mig att prova långt hår eftersom jag brukar gilla kort hår och det är kort hår jag har haft en längre tid men nu har jag både långt hår och nytt smink. Kalla det sommar look eller vad som helst!
 
 



Knoppar har han fått!

Titta vem som har fått knoppar? Han är så fin!
 



Tobbe Larsson nyheter!

I början av juli träder hästtränaren Tobbe Larsson, programledare för Ponnyakuten, in i en helt ny roll. Då blir han nämligen avatar i onlinespelet Star Stable. Vi ringde upp Tobbe för att få veta mer.

 

 



LEDIG

Hejsan! Precis som det står tar jag ledigt idag då jag inte kommer vara hemma och ha chans att blogga. Ha ett jätte fint Sommarlov och ledigt från jobbet allesammans!
 



Mera färger!

Hejsan hoppsan! Något jag har tänkt på att att dessa två tröjor under är väldigt snygga och jag vill att de kommer i fler färger bland annat dessa färger ni se på bilden. Hur snyggt skulle det inte vara med en grå cardigan eller en blå ridväst? Tummen upp för det! Hoppas verkligen att vi får se mer färger (; 
Ni får ha en trevlig fortsatt dag!
 



Bilder från uppdateringen 2014-06-11

Vi startar upp med alla nya godsaker!
Gudars vad skönt detta var
Nämen Turbo! Du förstör min bild!
Vi bada tillsammans och det tyckte han var väldigt skönt! ;D
Ultimate Fabness 2014
...That horse butt...
Ha en trevlig fortsatt kväll! ^-^
 



Hoppa i plurret!

Hejsan!
En härlig badplats öppnar upp vid stranden utanför Fort Pinta, en ny butik med somriga kläder har kommit till Jorvik och ett nytt café öppnar i denna veckas uppdatering!

Badplats:
- Dags för bad! Sommaren är här och det är också Fort Pintas härliga badplats! På badplatsen kan du lägga dig ner på en filt på stranden eller sätta dig i en solstol och njuta av solen, beställa en god glass eller varför inte rida upp på en utav trampolinerna och hoppa i plurret med din häst?! Rid dit, ta på dig dina bästa sommarkläder och bada loss!

Tänk på att att inte skvätta för mycket på dina medbadare :)
 Hoppa i vetja!
Hoppa i vetja!

Nytt café:
- Ett nytt café har även öppnat upp på stranden. Här kan du släcka törsten med en iskall glass eller en läskande kokosnötsdrink!

Ny butik:
- En ny butik har öppnat på stranden med finfina sommarkläder. Rid dit och kolla in de söta ballerinaskorna!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget



Helga och Stures äventyr

Hejsan, titta vad Zwelda och jag gjorde efter vårat bröllop. Varning för flummfaktor 100 %
 
Författarna till kända verk är nu tillbaka med en ny spännande bokserie. Den handlar om Sture och Helga och här får ni en liten Sneak peek på vad komma skall.
 
Det var en gång en flicka vid namn Helga. Idag hände det! Helga skulle besöka Sture för första gången. Sture är en gammal gubbe, men det gör inget tycker Helga. Ibland så brukar de träffas i skogen efter läggdags. Ibland brukar de också ta av sig kläderna men inte så värst ofta. Sture har alltid strumporna på sig. Han älskar verkligen sina strumpor. Helga tycker att hans strumpor är svettiga och luktar bajs! Helga har sagt åt honom att slänga dem och köpa nya som luktar paj! Men Sture vägrar och säger ``NO BUTCH´´ Sen brukar han alltid ta fram kniven och kötta upp en stor stek på köksbordet. Mmm stek. Sture älskar att kötta men han älskar att bada bubbelbad. Inatt vill han bada med Helga men är rädd att hon ska se hans nagelsvamp och han försöker dölja det med dubbla sockor, trots det så känner Helga lukten av svamp och utbrister ``FY FAEN VAD DET HÄR ÄR HÄRLIGT! HOPPAS ATT VI KAN KÖPA NYA SOCKOR TILL DIG´´ och de åker till H&M och köper flera par i färgen rosa. Det är Stures favoritfärg! Han gillar också neongrönt, vilket hanbrukar ha på kallingarna. Helgas favoritfärg är Bajsbrun, riktigt trevligt att ha på sig. Då känner hon sig så speciell och unik..Helga ringer nästa dag till Sture och säger `` Nu har jag äntligen vunnit på bingo! Vill du vara med och spela nästa söndag?´´ Då svarar Sture ``Javisst YOLO SWAG!!! ´´ Sture har en hemlighet också som ingen vet han är i hemlighet Justin Bieber 2. Den bättre kopian som har mycket mera fans, brudar omkring sig och rejäla muskler. Helga tycker att det är väldigt attraherande. Hon gillar alla butches runt om Sture och ibland får han sockor av henne när hon är på bra humör.. Helga och Sture planerar att åka till Ullared och handla. Sture vill köpa upp deras lager av sockor,strumpor,strumpbyxor ja allt! Helga vann pengar på bingo och har tänkt sälja flera åsnor! De måste fort bli sålda annars kommer de Sjunga såspäron och dansa på taket.
 
To be continued
 
(Lånad bild från Zelda Silentforces blogg)
Ha en trevlig dag! ;D
 



Bröllop!

Tjenare! Nu är det såhär att jag har gått och gift mig. Det kanske kommer som en chock för er men det har varit bestämt i ungefär en vecka. Den lyckliga är självklart Zelda Silentforce och ja, nu är vi hustru och hustru. 
Tänkte också slänga upp lite bildet från bröllopet! 
Ja, bilderna talar för sig själv ( Detta är ett sso förhållande)
Ha en riktigt fin Fredag!
 



Känslan skön är bara förnamnet just nu

Morgon levling med Turbo, det går fort fram och han är snart färdiglevlad... redan! 
Ha en väldigt trevlig National dag, heja sverige ;)
 



Välkommen Megatrouble

Fulla namn: Megatrouble 
Smeknamn: Turbo
År:  6 år 
Ägare: Aria Nightborn
fd ägare: Ferdinand
Pappa: Dragon
Mamma: Missy
 
 
Megatrouble eller Turbo som han heter är igentligen en VÄLDIGT lugn häst. Han är inte lik sitt namn och han är snäll i all hantering. Det tar dock emot om man ska försöka få upp honom i något högre än Trav för han gillar inte att galoppera. Han är i förövrigt en väldigt snäll häst och perfekt till nästan allt. Fast jag kan inte rekommendera Western ridning. Ferdinand var det som har tagit hand om denna herre. turbo har bott på en Cirkus och när den åkte vidare glömde dem Turbo i Jorvik så Ferdinand tog hand om honom då Turbo bara var ett litet föl.
 



Jag ÄLSKAR Tinker hästarna

Hejsan hoppsan! 
 
För det första.. Sa jag inte att det var stor chans att jag köpte mig en Tinker? Och det var precis det jag gjorde! Igår köpte jag en kille som heter Megatrouble aka Turbo. Ni kommer få mer info om honom i ett inlägg som kommer alldeles strax men först vill jag säga några saker om Tinker hästarna.
 
Dem här hästarna alltså. Det känns nästan som om de är speciall designade för mig! De är stora med STORA hovar och mycket hovskägg. De är breda och väldigt muskulösa samtidigt som deras man är väldigt vacker och mjuk. Det enda jag kan säga är att jag med största sannolikhet kommer köpa en till Tinker väldigt snart. Det enda som tar emot är min plånbok. Som ni kanske redan känner igen så är jag extrem snål igentligen och sparar alltid pengar. När jag har under 300 sc får jag nästan panik. Men men.. slut pratat om detta... Jag vill gärna ha en grå och vit Tinker. Den hästen skulle vara otroligt vacker enligt mig.
Det var ganska mycket text men jag hoppas att ni orkade att läsa det endå! Snart får ni se min lilla turbo!
 
 



Frisyrer redigerar jag

Hejsan hoppsan! ;) Jag vet att jag tjatar på om att jag inte är bra på redigering men nu har jag gjort det igen. Jag har redigerat lite på några bilder och jag tänkte dela dem med er, hoppas ni gillar det!
 
Den här första är jag ganska nöjd med faktiskt! Det var när Gwen fortfarande hade Rött hår ^-^
Titta på denna, den ser väldigt konstig ut. haha men men... jag försökte iallafall!
Den här vart väldigt mycket bättre! 
Om det är något jag skulle vilja ha till sso så är det frisyrer! Jag skulle kunna försöka göra några själv men de skulle ju förstås inte bli lika bra som dem faktiskt skulle bli i spelet.
 



Tinker Tinker!

Imorgon kan det hända! Imorgon kan det komma en Tinker till mitt stall! Jag har inte varit så här exalterad över en häst sedan jag köpte Shadow och det är ju min frieser kille jag rider mest på. Hoppas att de är lika vackra i spelet för en realistisk summa sc!
 
 



Alla Gwens hästar

Hejsan! Jag har märkt at tjag faktiskt inte har presenterat er för Gwens hästar, fy skäms på mig! Så nu tar jag det i ett gemensamt inlägg. Let´s go!
 
Fulla namn: Rubyfire 
Smeknamn: Cobra 
År: 5 år 
Ägare: Gwendolyn Wolfpaw
fd ägare: Thomas Moorland
Pappa: ?
Mamma: ?
 
Cobra är en föredetta vild häst som Thomas hittade då hon bara var ett litet föl, han tog hand om henne och red in henne. Hon är även Gwens starthäst och man kan nästan inte tro att hon faktiskt har varit en vildhäst. Hon är extremt lugn i de mest hektiska situationer och hon är oerhört lätt att ha att göra med. Snabb som en blixt är hon också, eller en Cobra.
 
Fulla namn: Summerbeauty
Smeknamn: Suzsie
År:  4 år  
Ägare: Gwendolyn Wolfpaw
fd ägare: James 
Pappa: Mist
Mamma: Pink
 
Suzsie är min andra häst och den jag tyvärr rider minst. Hon är väldigt bestämd av sig och vet vad hon vill. Det tar tid att få henne att inse att det är min vilja som räknas. Så just nu är hon bara en hobby häst som jag jobbar med för att jag tror på henne och att hon kan bli något mer. 
 
Fulla namn: Starrocket
Smeknamn: Rocket
År:  7 år 
Ägare: Gwendolyn Wolfpaw
fd ägare: Ferdinand
Pappa: Jappe
Mamma: Sofia-belle
 
Rocket är ett av mina nyare tillskott i stallet och allt jag kan säga är Wow. Han och jag är ett perfekt team! Han är inte snabbare än Cobra men han är snabbtänkt och jag litar på denna kille till max! Det bara klickade mellan oss direkt. 
 
Fulla namn: Thunderhoof 
Smeknamn: Bosse
År:  4 år 
Ägare: Gwendolyn Wolfpaw
fd ägare: Rådsmannen i Firgrove
Pappa: Starrocker
Mamma: Goldheart
 
Bosse är den häst som jag köpte nyligen. Han är en väldigt vild häst och man måste visa vem som bestämmer men så fort han förstår det går det jätte bra mellan oss. Bosse är en allround häst och han är en livsnjutare till det fulla. Perfekt häst när man mår lite dåligt och så ser man denna killens aura.
 Ja, det var alla Gwens hästar! ;D Ni får ha en fortsatt fin dag och jag hoppas att vi ses snart igen