Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

LEDIGT

Halloj! Det är nu omkring 7 på morgonen här i sverige och jag vill säga att idag blir det INGA inlägg från mig då jag kommer att ha för mycket att göra men jag hoppas verkligen att ni kollar in uppdateringen... men inga spoilers tack! ;)
 



Hästen vill jag ha lala

Denna häst vill jag ha väldigt mkt... Vi får se hur tinkrarna ser ut! Om jag inte vill ha en så köper jag denna häst som jag så länge har velat haft!
Namn är ännu oklart men jag tror att den ska heta något med lion så jag kan kalla den Leon!
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 10

Oj Oj! Detta är bara början kan jag säga!
 



Tävlingar jag gärna skulle vilja se på Jorvik!

Hej hopp! Idag tänkte jag skriva om en sak som jag faktiskt har tänkt på i ungefär en vecka nu. Nämligen vilka olika sorters tävlingar som JAG hoppas ska komma till Starstable online i framtiden. Om du inte orkar läsa så mkt kan jag rekommendera dig att läsa lite fint mellan raderna ;) Let´s do this!

Vore det inte roligt att köra Hopp tävling mot dina vänner? Se vem som är snabbast och hoppar mest mitt på hindret? Det tycker iallafall jag och jag hoppas att det kommer en hopptävling till Jorvik så man kör emot varandra!
Något som är mycket omtalat på senaste tiden är Dressyr och det är just det jag vill göra en tävling i. Tänk att man har en max tid att göra ett visst moment som visas med pilar på marken och den som har bäst tid och bäst genomfört vinner! Det tycker iallafall jag låter sköj!
Visste inte riktigt vad jag skulle kalla detta så jag kallar det körning! Nu ska du dirigera din häst så säkert som möjligt mellan koner och när du är på andra sidan ska du ta en stock av hugget träd med dig och din häst. Den som har tagit alla stockar på andra sidan och tillbaka vinner!
Tänk dig att du bara vill träna dig och din häst på att galoppera så snabbt som bara möjligt! Då är en galopp tävling det som jag skulle rekomendera! Det går fort och det är enkelt. Man får sin plats och när tävlingen startar så springer man det snabbaste man kan! Enklare än så blir det inte, det skulle jag också tycka att det skulle bli otroligt kul att tävla mot andra så man utvecklas och lär sig hur man ska göra helt enkelt ;)
Det skulle verkligen vara helt toppen om alla dem här tävlingarna kom till Jorvik! Då skulle alltid en tävling vara igång om man får lite tråkigt och man inte vet vad man ska göra. Då är det bara att rida till tävlingen och träna upp dig och din häst!
Det var allt för mig, Tjohoj!
 



Topp 4 mest önskade hästar

 
Hejsan! Jag har satt ihop en liten lista på vilka hästar jag helst skulle se i spelet någon gång. Så let's rulla! 
 
1. Islandshäst - Det är min absoluta favorit ras påriktigt och tänk vad finna de skulle vara i spelet! Kanske så kan teamet fixa till så att de har en egen liten gångart. Tölt, det skulle vara intressant att se hur teamet fixar det. Vi får inte glömma att en av hästarna som man kan köpa ska vara en silver dapple! 
2. Shire - Detta är en stor och vacker häst och jag tror att ni vet vid det här taget att Stora hästar är det jag gillar bäst på Starstable!
3. Ardenner - Extremt fin häst och stor, precis det jag gillar!
4. Mustang - Detta är en extremt vild ras och ganska populär. Nästan alla vet vad en mustang är och jag tror att i längden skulle vi spelare bli glada för att denna ras finns i spelet
Det var min lilla lista det ;) Tyckte du om min lista och vad skulle du ändra isåfall?
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 9

Vad tror du kommer hända i sista delen ur Gwendolyns dagbok säsong 1?
 



Tjuvkik!

Tjuvkik! ;)




Ur Gwendolyns Dagbok - Del 8

 



Ny Photoshot med Shadow

Halloj! Det är som det låter på rubriken så har jag nu faktiskt tagit endel fina bilder på min Frieser kille. Gud vad fin han är... <3
Min favorit här under, vet inte varför jag gillar den så mycket men det gör jag!
Ha det görr ;)
 



Topp 4 av ponnys jag vill ha

Halloj! Som det står där uppe kommer detta vara en topplista med dem Ponnysar jag mest skulle vilja ha men INTE kommer köpa i det enkla syfte att jag inte rider mina ponnys så ofta och att de är alldeles för långsamma!
Men söta som socker är dem iallafall!
 
Denna Ponny ville jag köpa ända sen första gången jag såg den. Jag älskar Silver Dappels och vad är detta? Jo en Silver Dapple! Riktigt synd att det är en Ponny annars skulle den varit min från första början!
Har inte tänkt så mkt på namn men om jag skulle ha denna goding skulle nog den få heta Fasthoof (Speedie)
Detta skulle då vara Ashhope (Asse)
Aircloud ( Azur)
Frogqueen ( Froggie)
Hare gött ;)
 



Redigera är inte min starka sida..

Hej! Jag har redigerat och då kom jag på en liten sak
Jag är nämligen inte road av att redigera, Jag orkar inte sitta och pilla med en bild när jag skulle kunna göra något annat med en tiden istället men så kan det vara. Alla är inte duktiga på att redigera (ingen är ju det i början jag vet) iallafall inte som de flesta jag ser på instagram (Nämner inga namn men visst finns det personer jag tycker redigerar lite speciellt). Jag ser en bild och tänker: Wow! Vad vackert! Det vill jag göra! Och när jag sitter där så ångrar jag mig. Tror du inte på att jag inte är så bra på att redigera?
Kolla nedan för bevis
Detta tycker jag ser ut som hon ur skräckfilmen Ringen (heter den så?) Med hon som kryper ut ur tvn. Iallafall så tycker jag att det är roligt att sitta en liten stund och redigera hår!
Blää....
Här kommer en till redigering på samma bild som jag tycker är helt ok
 Redigera hår? = Ja tack!
Redigera hela bilden? = Nej tack!
 
 
 
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 7

Nästa del kommer på Tisdag!
 



Tävla i ponnychampionatet!

Hejsan!
Ett utmanande ponnychampionat har öppnat utanför Fort Pinta i denna veckas uppdatering!

Nytt championat:
- Ett roligt ponnychampionat har öppnat vid Doyles kyrka utanför Fort Pinta. Sitt upp på din ponny, rid dit, och tävla med alla dina vänner! För att kunna delta i ponnychampionatet måste du rida en ponny.
Tävla med din ponny!
Tävla med din ponny!

Nya kläder:
- Nya snygga kläder finns i butiken på hästmarknaden. Rid dit och kolla in dem!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

Hejsan! Här är jag och jag vet att min frånvara lyser starkt men jag ska försöka att få detta att funka nu såhär de sista veckorna innan sommarlovet då jag kommer kunna uppdatera närsom här!
 
Vad tycker du om uppdateringen? Jag tycker att det är helt ok, själv är jag inte en ponny människa men det är självklart roligt att andra får chansen att köra ett lopp med sina älsklingar som inte platsade i vanliga championat och att Starstable teamet ännu en gång lyssnar på mojoriteten av alla spelare.
Pssst! Jag tror att ett par nya hästar kommer till Fort Pinta på Onsdag.
Ha det gött ;)
 



#Självis

 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 6

Som bekant så kommer nästa del på fredag!
 



Burr!

Hejsan! Vilket väder det var imorse? Det duggade lite fint på morgonen då jag och gav oss ut på en långritt, dugg regn är ju bara skönt att rida i (iallafall tycker jag det) men sen när vi nådde Fort Pinta och stod och väntade på att färjan skulle komma öppnade sig himelen och regnet fullkomligt öste ner på oss....
Men nu är vi iallafall inne ifrån regnet båda två och torkar oss!
 
 



Heja Sverige och Sanna!

Ikväll står en kväll med min syster och hennes pappa högst upp på min lista att göra då vi helt enkelt ska kolla på eurovision så jag önskar er en trevlig kväll!
Ska du kolla på tv ikväll? Vad ska du se? Kanske ska du också heja på sverige?
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 5

Hejsan, Idag får ni nästa del ur Gwens dagbok!
Hoppas du kommer kolla in nästa del!
 



Visst är hon söt?

Hejsan, Jag har inte så speciellt mycket blogglust och jag har inget roligt att blogga om heller. Iallafall är det så det känns för mig just nu så jag ursäktar om det bara kommer upp Ur Gwendolyns Dagbok här ett tag 
Ha det bra!
 



Yea im creepy

Detta är mitt resultat av 2 super tråkiga Teknik lektioner...
Ja jag vet.. varken bra bilder eller Starstable men vad gör man när man har tråkigt?



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 4

Hejsan hoppsan! Nu är det såhär att jag ger er nästa del ur Gwendolyns dagbok
 Gillade du denna del? Då kan jag säga att det kommer mer på fredag!
 
 



Ur Gwendolyns Dagbok - Del 3

Hejsan idag är fredag och som bekant så kommer en ny del ur Gwendolyns Dagbok, låt inte mig hålla dig tillbaka Varsågod!
Nästa del kommer på Tisdag!