Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Darkmystery

 
 



Summerqueen aka Sigrid

 



WE DON´T NEED DRUGS CREW

 



Favoritfamilj

Eftersom jag skrev att jag sörjde The sims 3 och att jag kände mig tvungen till att ta bort spelen så vill jag hylla mina 2 absolut favorit familjer. 
 
Första familjen är Mango och på dem finns inga bilder tyvärr. Dem har jag spelat väldigt mycket på för att vara mig i den åldern. Det var en familj där det fanns mycket kärlek!
 
En familj som jag har bilder på är denna!
 
Familjen sunlight - Hästfamiljen.
 
I denna familj är 3 av de 5 familjemedlemmarna intresserade av hästar.
 
Detta är Simon och hans häst Light. När jag kände att jag var tvungen att gå vidare så fick det bli simon som jag spelade på. Han vart en jätte duktig ryttare och hans enda barn delade hans intresse. Light är en Appaloosa.
Detta är Shira. Hon var tuffingen i familjen och hon hade en väldigt fin Arab vid namn Omega. 
Här har vi de två medlemmarna som inte är intresserade av hästar. Sheryl och Tanner.
Tanner är pappa till alla barn och han jobbade som Polis så jag antar att Shira fick sin attityd av honom!
Sheryl är den typiska smarta tjejen som är snäll mot alla. Hon är ödmjuk i sättet även om hon vet att hon alltid har rätt.
Här har vi den simmen och hästen jag började hela resan med. Gwendolyn och hennes Islänning Mökkur. Denna simmen och hästen säger så himla mycket om mig som person. Jag har alltid tyckt att färgen silver dapple är otroligt vacker och unik. Gwendolyn är ett namn som jag istortsett alltid älskat och denna brud är en awesome ryttarinna! 
 
 



Gwen i sims 4?

Har länge tänkt att denna tjej som jag gjort påminner om en speciell Gwenda. Hon har fått mitt vågiga hår men i rosa förstås! Och hennes runda mormors glasögon är för härliga <3
Igår kväll satt jag och avinstallerade alla The sims 3 från min dator.. Det gjorde väldigt ont i mitt hjärta men jag kommer behöva all den platsen åt kommande The sims 4 spel.
 
 



Rider ut med Rocket idag

 
 
 



How to stalk you´re own wife

 



Skönt att äta frukost i lugn och ro

 



NYTT, FASHION WEEK



NÄSTA VECKA ÄR DET FASHION WEEK PÅ JORVIK 



Best of Zwelda and Gwenda

Bilder från vårat bröllop 
 
 
Låt mig säga att jag verkligen älskar rumpbilder..tydligen
 
 
 - ``After all this time?``
- ``Always``
 
 
 
 I will always love you <3
 



Så skönt att slappna av lite!

Tjenare! Idag har jag och Kol som ni ser tränat lite på dressyrfronten. Detta är inte direkt hans favorit gren men då har jag mer att bita i och han var endå jätte duktig!
Efter så gick vi ut till vattnet så att Kol fick bada och dricka lite. Slurp! sa det så var hela han full med vatten i ansiktet, antar att någon var VÄLDIGT törstig.
Det känns verkligen i luften att det är vår nu. Fåglarna kvittrar, graderna stiger och nu går jag runt i t-shirt i stallet. Inte illa för att bara vara Mars! ;D
 
 



Äntligen beundrad

Tjo!
 
Idag har det varit Levling och lite rykte på schemat. Jag måste säga att nu är jag helt slut! 
Äntligen beundrad med A.A.E!
Nu är jag riktigt hungrig, Dags att ordna lite lunch och stänga av datorn.. den behöver ju också vila ;)
 
 



Levla och Rykte

Hallåj! Det har varit väldigt slöt här och inte mycket uppdatering men jag tycker endå att jag har uppdaterat någon gång ibland. Jag vill ta det lugnt med bloggen och allt för när jag är 100% på något mår jag inte så bra för att den ska uppdateras och bla bla men nu ska vi fokusera på bra saker, ellerhur?
 
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag fokusera på att levla Kol och sen om jag har tid och ork ska jag även köra lite rykte som jag kan säga med säkerhet att jag ligger efter på eftersom jag är så lat..Haha.
Jag tror att detta var första gången som jag faktiskt stannade på bron. Det var iallafall ett tag sen och nu så såg jag Moorland från bron.. Det ser så otroligt vackert ut och jag kommer absolut stanna på bron oftare för att bara njuta av utsikten!
Glada tankar för nu är våran här!
 
 



Hästar jag nest vill ha



Detta är dem hästar som jag mest vill ha I spelet (just nu) för jag kan ändra mig ganska fort. Haha men den röd/bruna vita tinkern är den som jag vill ha nu. Kommer nog bli så att jag köper Sc på nästa dubbelhelg om jag känner mig själv rätt.


Detta är skrivet på min padda så det är lite slarvigt skrivet (sorry)




Uteritt med Kol