Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Funderar på att byta igen!

Hej! Jag har tänkt att byta hår på Julafton och jag vill tillbaka till korta håret, känner mig mer hemma i det! Men jag kan inte riktigt bestämma mig om det ska vara röd/orange eller tidigare som jag hade Svart eller Rosa men det får jag tänka på! c;
 
Jag var på ett öppet hus för ett gymnasium idag, Väldigt trevlig skola måste jag då säga men jag är väldigt inriktad på en annan skola som ligger mer lantligt och har mer djur ( Jag vill gå på en skola som har djur och är lite lantig eftersom det är det jag vill hålla på med i framtiden)
Ha en bra fortsatt Lördag, Tjenixen!



Ut i hagen!

Tja! Trevlig fredags kväll och jag har nu satt grimma på dessa trevliga filurer för dem ska ut i hagen ikväll! Ash behöver röra lite på sig så han blir utsläppt i hagen med lekfulla lilla Knubbe. Nu så har Moon blivit bättre och jag ska faktiskt rida honom på måndag har jag tänkt men han får vara ute i hagen med de andra två herrarna så får vi se hur det går!
Ha en trevlig fredags kväll! Tjenixen! 



Arres Lista

Tjena, Ni kan se mina julklappar än så länge på bilden under och så kan ni få undra på vad Arres Lista är. Ni kommer nog bli besvikna men jag har inte haft tid att ordna något stort som en give away eller Julkalender men hoppas att serier kommer att komma upp på bloggen i framtiden! Ni får helt enkelt stå ut mina vänner men kom ihåg att jag gillar varenda en av er och jag gillar precis just dig
Ha en bra Torsdagkväll! Freda imorrn.. WOOP



Julen är på intåg i Jorvik!

Hejsan! Nu är jag hemma, ny duschad och INTE nöjd med min prestation ikväll.. men men... Vi fick iallafall applåder efter vi dansat så så illa kunde det ju inte vart!
 
 
 
Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...

Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.

Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...
Ho ho ho...
Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

Såhär funkar det:
    • En Julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!

    • Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!

    • För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.

  • Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.
Julkul!
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Härligt! Nu ska lilla jag kolla in det här! c;



Hästar jag hoppas kommer till mig!

Hejsan! Här får ni en kort lista med hästar som jag har kollat på flera gånger och hoppas att de kommer till mitt stall hemma hos steve!
Jag kommer kanske fylla på med fler hästar men det får vi se hur det blir!
Ha en riktigt skön kväll nu och sov så gott.. det ska jag göra iallafall!



Nya hästgrejor!

Tjenare mina vänner! Jag fick max pengar igår så jag införskaffade lite nya häst grejer! Det kan verkligen behövas och jag har LÄNGE tänkt göra en grön outfit till hästen och nu är jag pågång! Sen så ska jag göra en rosa tror jag c; Nu har jag massor av pengar att spara ihop igen och jag är redan pågång, Jag kan stolt meddela att Flower är level 13 innan veckans slut! Hare gött sålänge! Puss Puss c;
 



Joggar runt

Jag är väldigt trött.. hö! Svettig också... hu! Det är för att jag har joggat runt hela Gylleneåsarnas dal och jag måste erkänna att min kondition inte är det starkaste Jag vill också informera er om att det kommer bli lite sen uppdateringimorgon Tisdag och på Onsdag för att jag ska typ representera våran skola på en informations kväll för blivande 7or och 3or!.Men ni kommer säkert att stå ut! ;D Tills dess... Bye bye! 
 
 
 



Välkommen Prince!

Tjenare! Dags att presentera er för en häst som jag köpte ikväll, Starrain som igentligen heter Prince och som ni kanske hör är han en rikitgt fin häst med fin stamtavla och allt. Han har inga problem med någonting igenligen men det han är bäst på är klart hoppning! Prince är 4 år gammal och kommer från en väldigt fin gård i skördebygden där han har 2 syskon, Belle och Rose
Visst är han fin?! Är sjukt nöjd men honom och jag kommer säkert åka runt på massa tävlingar med denna hästen. Han har redan vunnit 1 silver och 2 guld! 
Ha en super bra lördags kväll! 



Flower är level 12 snart!

Tjenare! Först och främst vill jag påminna om att det är dubbel helg i helgen. Sen så har Ellie prov ridit på Snow och hon blev helt fast! Hon lät väldigt posetiv och hon är inne på spåret att hon ska köpa en egen liten Appaloosa! I övrigt så har jag inte gjort så mycket idag... mest levlat lilla Flower och nu redigerat lite bilder..hehe
 
Föresten.. är jag den enda som har tänkt på att det börjar bli kallt här i Jorvik? 
Snön kommer nog snart men vi får se.. Ha en jätte bra fredags kväll allihopa!
 
 



Bästa vän har börjat spela!

Hejsan! Det här varit lite halv tyst här på bloggen och det beror på att jag har hjälpt min kompis som nyss har börjat spela med uppdrag och så!
Det har blivit massa krångel så vi kan inte adda varandra när jag är inne på Aria så jag använde en annan gubbe!
Här är vi två iallafall när vi rider runt lite i fort pinta delarna. Hoppas att du gillar bilden som jag redigerat Lorelei!
Ha en fortsatt bra Torsdag! 
Ses imorrn



Jag travar med honom!

Hejsan! Här kommer en bild på mig och fina Islur, kolla in hans fina trav
Ha det bra!



Championat dags i skördebygden!

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.
Ställ upp i det nya Championatet Jorvikstallet!
Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!

Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
 
Ståtliga Andalusier!
Ståtliga Andalusier!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
 
 
Låt mig säga såhär, Jag ÄLSKAR den bruna hästen. Jag ÄLSKAR championatet så jag ÄLSKAR den här uppdateringen och jag vill ha den där hästen! Jag har redan hittat ett passande namn om det funkar.. hehe
Nämligen Stardust! Om det funkar vill säga.. det ploppade fram ur min hjärna och jag måste kolla om namnet funkar för att sedan spara ihop till denna skönhet!
 
Ni ska få se lite bilder från denna kväll också ^^
 
Det här var FÖRSTA gången jag körde det nya championatet och jag var så himla nöjd eftersom de flesta har fått kämpa lite har jag hört
 Duktiga lilla Snowie
Efter championatet skrittade jag och snow ner till stora bryggan precis under Jarlaheim. Vi kollade ut över vattnet och var nöjda båda två
Vi red först hem till steves. Då passade jag på att byta om samt ge Snow välförtjänat vatten!
 
Priset på den guldiga Andal
Och pris på den bruna!
 
Oj Oj Oj.. Riktigt snygga hästar det där två men den bruna fastnade mina ögon för lite extra!
Jag måste snart gå och lägga mig men ni får ha en fortsatt bra kväll!
 



Catching fire time!

Hej mina vänner! Idag så är det så att jag inte kommer kunna sitta vid datorn föräns senare ikväll, jag kanske lyckas få tag på en dator i skolan men det är en väldigt liten chans. Men jag är snart tillbaka 
 



Redigerade lite bilder

Tjenare! Jag fick lite lust att redigera så jag bestämde mig för att göra det minsan! Och ni kommer få redigerade bilder hela resten av veckan!
Förlåt för lite sen uppdatering idag men jag har inte haft tid föräns nu, ha en fortsatt bra tisdag mina vänner
 



I´II BE BACK SOON!

 



Varför Aria?

Hejsan hade tänkt att göra ett speciellt lite inlägg med frågor så vi kör igång!
 
 
Varför valde du namnet Aria?
Namnet Aria är otroligt fint och det passade så bra till en individ som är öm och rar tycker jag... Just därför heter jag Aria!
Vad skulle du heta om inte Aria?
Svår fråga.... men något i stil med Nikki skulle jag tro även fast jag inte kunde vara mer nöjd med mitt namn!
Vad är Aria för person?
Jag är ju samma person som normalt men jag skulle beskriva mig som... En individ som är VÄLDIGT blyg men när man lärt känna henne/mig så är jag helt knasig.. Jag tror att jag är väldigt hjälpsam också, om nån vill ha hjälp med något finns jag alltid!
Liknar Arias stil din personliga stil?
Inte så mycket faktiskt.. Hennes stil hade jag mer för några år sen. Hon har ju ganska mörka färger på kläder/hår och smink och det är helt min stil! Jag ÄLSKAR den stilen men jag ser inte ut som Aria påriktigt!
Hur många frisyrer/smink har Aria haft?
Ja.. Låt bilderna tala för sig själva!
 
Jag har även haft detta hår med röda slingor
Jag har ju också haft grönt hår så sammanlagt har jag haft 6 olika frisyrer eftersom jag är väldigt fängslad vid min första och min andra frisyr ( de två korta svarta )
Jaha.. Det var det.. nu så måste jag avrunda så vi ses!
 
 
 
 



Snart händer det

Hejsan! Det är ju bara två dagar kvar tills jag fyller år! Så jag tänkte att jag skulle färga tillbaka håret till svart samt sätta i löshår för att vara fin på min födelsedag! Köpte ett par blåa Potter runda glasögon också och sedan en tröja.. Och jag som sparade ;3
Ni får ha en fortsatt trevlig dag allihopa! På återseende allesammans



Jag vann!

Hejsan! Ni minns bilden som jag inte ville lägga upp på bloggen?
Nu är det så att jag vann tävlingen på Corres blogg!! Jag är så otroligt glad eftersom jag inte är så speciellt bra på att redigera men ni ska iallafall få se bilden!
Här har vi den.. hehe hoppas att ni har en fortsatt bra Torsdag!



Fisket har äntligen kommit till Skördebygden!

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
Prata med Mrs Pike!
Prata med Mrs Pike!

Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!
 
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Måste först och främst säga TACK för att ni har fixat det hela fiske grejen som tar så lång tid men nu faktiskt går framåt!
 
Jag innan jag går in i salongen och tittar!
 
Och efter! Hehe 
 
Det har varit en tur dag för mig idag och jag är väldigt glad!



Jag kommer nog ångra mig

Tjenare! Jag är lite dum och vågad idag för jag levlar nämligen utan hjälm! Sen så har jag andra nyheter, Flower är nämligen level 9! snart så är hon också färdig levlad.. då är det dags att fortsätta min träning med lilla Moon påriktigt!
Tjenixen och ha en bra fortsatt onsdag!



Kapten Nightborn?

Hejsan! Idag har jag hjälpt kapten brus att flytta ut några små båtar från bryggan till skördebygden.
Det var väldigt roligt och jag ramlade faktiskt i en gång! hehe... Jag hoppade i båten och landade snett så Plums! Sa det så var lilla Aria i vattnet! Det var väldigt kallt men uppfriskande...Burr!
Ha det bra och grattis till min bästis som faktiskt fyller åt idag!



Stop Lurre .. STOP!

Tjenare! Det jag gjort idag är väldigt simpelt för dem flesta men det är bra och kunna och det har Lurre stora problem med, nämligen att stå helt stilla. Visst han klarar att stå stilla när man sitter upp men så fort man är uppe ska man fara iväg! Det här jag tränat på idag och det är lite bättre nu men det behövs mycket mer träning 
Vilket jag får fortsätta med imorgon!
Ha det bra! Tjenixen!



Araberna på gång?

Pss! Jag tänkte bara säga att det var en fågel som viskade i mitt öra för några dagar sedan att Star Stable Teamet har börjat jobba med Araberna! Mer information kommer vi säkert få reda på de kommande veckorna!
Ha en bra lördag och håll tummarna på mer info!



Dressyr är lika med BLÄÄ!

Tjenare! Idag har jag testat lite dressyr och hoppning! 
Dressyr var väldigt tråkigt enligt Lurre och han ville att det skulle vara högre tempo vilket det inte är i dressyr så det vart snabbt väldigt tråkigt flr honom
Jag var endå i ridhuset så jag hoppade lite med honom också, det var mycket roligare men fort skulle det gå!
See ya tomorrow!
Tjenixen!
 



Trevligt att råkas... igen!

Hejsan! Idag har jag tagit en tur med lilla Ash till Moorland för att hälsa på gamla vänner som Thomas! 
Jag fick veta att Thomas har fått en ny tjej hos sig, så han har inga stall boxar lediga just nu!
Jag red även till Fort Pinta och kollade in läget med James 
Det här har varit en väldigt bra dag idag då jag har träffat väldigt många vänner!
Tjenixen!



Ny tävling, nya husdjur och fortsatt firande av Halloween!

Hej allihopa!
Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!

Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.
Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ny Husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen, eller kanske den blyga blandrasvalpen?

Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim!

Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten i slottets källare är nollställda så nu har alla chans att ta nya toppresultat!
Den spännande pumpajakten!

Den spännande pumpajakten!

Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!

Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas "Äpplet i hinken"!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Nu så har jag tittat in allt för er skull! Har ingen bild från tävlingen men ni får det om ni vill ha det!
Först får ni se alla väskor som har kommit till Jarlaheim!
 En matt brun väska
Lite fräsigare väska med röd ton i
En gullig rosa väska
En mörk grön sadel väska
Ennu en brun väska!
En mörkblå väska
Fräsig röd väska
En mystiskt lila väska
Mattare röd väska
Här är alla nya djur! 
 Här är min Militär outfit för alla event denna vecka som har militär tema! Måste bara få tacka mygg för den grymt bra ´´lektionen`` hon hade med oss idag
Jag hade lite tråkigt så jag tog några foton när jag skulle vara lite sneeky och låtsas gömma mig.. men men
Tack för idag! Hare gött!




Shopping lista

Hejsan! Det här är min lista och det är inte säkert att jag köper det här men jag är väldigt sugen på vissa av dem här sakerna! Men vi får se, kanske att jag får sc till min födelsedag så jag kan shoppa loss totalt!
Tjenixen!



Psst!

Psst! Kolla vad jag hittade! Eller jag var ute på en ritt med Flower då vi kom till Firgrove och jag tänka tyst för mig själv ´´Hur skulle jag se ut i rött/orangest hår?`` Så jag parkerade lilla damen i en box och susade in i salongen
 
Detta vart resultatet!
Och om jag inte gillar håren och sminket i salongen som kommer öppna i Jarlaheim så kanske jag färgar mitt hår rött! Man måste ju förändra sig lite även fast jag gillar mitt hår väldigt mycket!
 
Vi för se hur det blir! hehe! Shopping lista kommer upp på bloggen imorrn! 
Hare gött!
Tjenixen!



Konsert!

Hejsan! Jag ska iväg på en konsert direkt efter skolan idag för att fira min bästis som snart fyller år så jag kommer tyvärr INTE spela något idag! Ni får ha det gött endå och jag är snart tillbaka!
FUN FACT; Jag och min kompis skulle ha föds på samma dag, hon fyller nu är den 12 nov och jag den 16e så det är inte alls långt kvar! ^^)
 



Western med Lurre

Tjenare! Har testat lite western nu med Lurre och det var tydligen super roligt! Jag är själv ingen lysande western ryttare men vi två får väll lära oss de tillsammans! 
Jag ska testa lite allt möjligt med honom den följande veckan så får vi se vad han tycker är roligt! Han kanske även tycker om dressyr!
Tjenixen och ha en bra Måndags kväll!



Bra gjort Moon!

Tjenare! Jag var ute på en liten ritt med Moon då det red fram en tjej till mig som sa ´´ jag slår vad om att du inte kan vinna ett lopp mot mig!´´ jag accepterade gladerligen utmaningen och sedan bar det iväg! Jag vann och först vart hon lite sur men sen så vart hon på bättre humör!
Tjenixen!



Nu har jag ju gjort som jag inte skulle!

Hej! Det var lite tidigt men jag ville endå ta ut Moon på en liten tur i grimma och grimskaft!
Han gick ganska bra och han bör vara helt okej snart! Krya på dig lilla gubben!
 
Detta är även min outfit för idag! hehe blandade lite western med min egen stil!
Tjenixen!



Välkommen Islûr!

Tjenare! Har lite svårt att hålla mig så ni får veta nu istället.. Jag fick en liten häst hemskickad till mig igår såhär lagom på Halloween och den lilla pollen är nämligen en söt liten kille som heter Islûr/Loki! Jag kommer kalla honom för Islûr eller för Lurre eftersom det är hans namn! Förra ägare har kallat honom Loki, varför undrar ni? Jo dem sa att han var helt oförutsägbar.. att han inte gick att lita på och att han var en problem häst. När jag red på honom första gången var ju fallet inte alls så! Han må vara lite opålitlig men det är bara för att han inte litar på mig! Det är bara tiden som kommer utvisa hur allt går men han är en liten pärla i mina ögon precis som mina andra 6 hästar och endel av dem har också blviit kallade problemhästar och kolla vart dem alla står nu? 
 
 
Du kanske också undrar varför han heter Islûr? Det är ett islänskt inspirarat namn som hans första ägare hittade på eftersom han älskar att galoppera i snö!
 
Jag tog iallafall ut Lurre på en liten tur för att känna efter och så och jag upptäckte att han gillade fart!
Fart och snabba svängar! Höga hopp! Gisses vilken action det var på hen här hästen!
Ja minst sagt är han fartfylld! Ska nog prova att rida lite western och se om han gillar det!
Tjenixen ha en bra fredag!
 



Ä jag läskig nog i min pumpa hjälm?

Hejsan red lite på Moon igår och gissa vad jag upptäckte? Jo Moon haltar lite.... Så de vart fort till veterinären som sa att de enda Moon behöve var vila och börja gå med honom efter några dagar.. så tills dess får jag levla med Flower... Jag har också en stor sak att säga så ni kommer få reda på lite senare ikväll! 
Flower är verkligen på topp! Hon är en väldigt rolig häst att rida och väldigt bestämd men även lätt att styra över eller hur man ska förklara. Jag har nu testat det mesta med henne och det hon gillar mest är att bli körd och att trava runt bland bergen!
Tjenixen och ha en bra fredag!



Tävling!

Hejsan! Jag är med i en tävling på min kompis blogg som avslutas den 11 November och man kan få fina priser! Kolla in den HÄR för chansen att vinna upp till 2500 star coins och en redigerad bild på dig och din häst! det är super lätt och alla har chansen att vinna så ta din chans nu!
 
En bild som jag tog ungefär samtidigt som jag gjorde med den redigerade bilden.. Jag kommer nog lägga ut den men efter tävlingens slut dock..
Hejdå!