Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 16

 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 15

 Tyck till!

Skulle bli glad om ni gick in och sa till mig vad jag skulle kunna förbättra och svarar på mina frågor ;D
 
 Ha en bra fortsatt kväll!
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 14

 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 13

 
 Det är ett Regnoväder på Jorvik

Hallåj! Regn Regn och Regn det är det väder det är ute just nu.. Jag älskar verkligen regn men när det regnar flera dagar i streck så blir jag lite smått deprimerad.. Iallafall, Idag red jag ut på fina TorUlf för att hämta min nya fina TÅLIGA Jacka hos Derek eftersom den skickades till Jorvik.
Det regnade helt okej mycket men Toris tyckte att det var lite obehagligt i regnet och såklart öppnade sig himmlen ÄNNU mer när vi red hemmåt. Typiskt eller hur?
När vi äntligen var i det varma mysiga stallet borstade jag av Toris innan han fick på sig sitt regntäcke och jag ledde honom ut till hagen. När jag kom tillbaka drog jag ur min tofs. Gud vad vått mitt hår var! Sedan la jag mig på loftet och somnade bland höbalarna.
Snacka om att Toris var sur dagen efter, han såg ut som en våt hund men som tur var för honom fick han stå inne tills regnet har avtagit lite!
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 12

 Skolan börjar..

Hejsan ;) Nu när klubben har startat upp och nu när mitt sommarlov är över är det dags för oss att bege oss till vardagen igen. Vilket är spännande då jag ska börja på en ny skola och jag kan knappt vänta tills vad jag får göra på både skolan och i spelet. Men jag kan inte garantera att det inte blir så att bloggen hamnar i andra handen. Ja det är lite tråkigt men jag kommer ju fortfarande blogga men bara lite mindre.
 
Hoppas att ni har det bra 
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 11

 Ny redigering

Hejsan hoppsan! Jag satt ner någon gång förra veckan och funderade på vad jag kunde göra för jag hade ju så tråkigt! Sen kom jag på, Jag kunde ju redigera lite! Så det var precis det jag gjorde och såhär blev det
Verkligen inte nöjd med hennes hår men hästen är jag VÄLDIGT nöjd med! Tror faktiskt att jag bara ska redigera hästen nästa gång ;)
 Hjälp Lisa Hjälpa Den Sovande Änkan

Hejsan!
I denna veckas uppdatering är bland annat Lisa tillbaka med nya spännande huvuduppdrag!

Nya huvuduppdrag:
- Efter att urträdet, Den sovande änkan hjälpte Lisa att komma ut ur Pandorias fängelse står Lisa i stor skuld till Den sovande änkan. Det är inte bara Lisa som har varit fången i ett fängelse utan Den sovande änkan lever i ett sorts fängelse varje dag... Rid till Jorvikstallet och prata med Lisa och se vad ni kan göra för att hjälpa Den sovande änkan!

För att göra dessa uppdrag måste du ha slutfört huvuduppdragen där du tillsammans med Den sovande änkan hjälper Lisa att komma ut ur Pandoria.
Kan du och Lisa hjälpa Den sovande änkan?

Kan du och Lisa hjälpa Den sovande änkan?

Hästmarknad:
- Eddie och Ferdinand är åter på vägarna men innan de reste från Jorvik så lämnade de den bruna Tinkerhästen i Firgrove, den mörkbruna Friesiska sporthästen hos Steve i Silverglade och den ståtliga Tobianon lämnade de i Valedale!

Ny Lifetime-jacka:
- Förra veckan skickade vi ut en fin jacka till alla våra Lifetime-medlemmar. Denna jacka går nu att hitta i Lifetime-shoppen i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

Hejsan! Som ni kanske har märkt slutade jag att lägga ut uppdateringarna på min blogg men nu börjar jag med det igen och samt har med en skala på max 5 hjärtan hur mkt jag tyckte om uppdateringen. Hoppas att ni gillar det
 
 Denna uppdatering får 4/5 hjärtan! Älskade uppdragen samt som jag är väldigt glad för att vi har fått något lite roligare igen! ;D
 STARGIFT

Hejsan hoppsan! Min kompis tipsade om en riktigt cool tröja som du kan få om du är Lifetime och skriver in denna kod ``STARGIFT´´ 
 
Jag tycker absolut att ni borde skaffa denna tröja! Ni skriver bara in er Värdekod och sen har ni fått ett brev i själva spelet så det är bara att hämta ut eran nya coola tröja ;)
 
(bild tagen från Ellie Greennights blogg)
 
 
Ha en fortsatt fin dag och glöm inte att kolla in Ellies blogg som ni kommer in på genom att klicka på bilden ovanför eller hennes namn precis under bilden!
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 10

 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 9

 " Jag känner mig kränkt.. "Hejsan, det känns tråkigt att jag måste skriva Detta inlägg men det känner jag att det behövs. Så jag har varit med i en tävling och faktiskt vunnit! Hör och häpna! Jag var då inte hemma när resultatet presenterades utan jag var I full fart med något I Göteborg. Jag kollade hennes blogg imorse och vad tror ni att jag ser? Jo, NÅGON har utgett sig för att vara jag bland kommentarerna och det var antagligen för att få priset. I allafall så har jag försökt att kontakta ägaren av bloggen och jag hoppas att den falska Aria inte har fått Ut något av Detta. Detta är taget från hennes blogg och Detta är då falska Aria. För det första skulle jag ALDRIG slänga ur mig en sådan kommentar då jag tycker att man ska vara ödmjuk och tacka samt INTE slänga det i folks ansikten. Jag råder ägaren av bloggen att faktiskt läsa IP adressen också, då är det lätt att se hur det ligger till igentligen. Denna kommentar publicerades kort innan och jag kan såklart inte säga till 100% men jag tror inte det är en slump 

Jag känner mig kränkt, någon har försökt att ta min identitet online och dragit den I smutsen. Detta är inget hot utan sanning. Jag kommer att polisanmäla Detta och ja jag ska ta reda på IP addressen för jag tror på karma och du ska få en rejäl uppläxning av mig. Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 8

 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 7