Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Gwendolyn Wolfpaw

Gwendolyn Wolfpaw eller Gwendolyn Vargtass som den svenska översättningen blir har en väldigt konstig historia. Det sägs att hon har blivit uppväxt med vargar och sedan blivit placerad i skolan men hon klarade inte av att sitta still i skolbänken speciellt länge så de skickade henne till Jorvik där hon fick ta hand om en häst vid namn Rubyfire. Gwendolyn är väldigt tyst och gillar inte att prata. Hon brukar kommunicera med kroppsspråk men hon försöker prata och lär sig mer och mer. Hon gillar att vara ensam i skogen men det går bra att vara med andra människor bara de inte blir för många. 
Rubyfire är Gwendolyns springare och deras äventyr har nyss börjat, deras band till varandra blir starkare för varje dag.
 
 Aria Nightborn

Hejsan jag hade tänkt att göra en själv biografi av Aria och hennes personlighet... Låt oss starta!
 
 
Aria Nightborn är hennes namn eller Aria Nattfödd som det blir på svenska. Aria har alltid haft natt svart hår och en väldigt person stil. Hon har alltid blivit retad för hur hon ser ut och klär sig och på grund av hennes utseende har ingen vilja bli hennes vän, de dömmer henne innan de sett vad som finns på insidan. Arias föräldrar tyckte att hon skulle åka till Jorvik, ta ansvar för en häst och förhoppningsvis skaffa vänner. Det var precis det hon gjorde och nu vill hon inte åka tillbaka hem. Som tur är får hon stanna på Jorvik tills vidare. De som träffat Aria beskriver henne som Stark,Ödmjuk,Lojal och Modig 
Ashknight (Askkrigare) är Arias första häst, hästen som hon fick ta hand om när hon kom till Jorvik och senare köpa. Ashknight är hennes bästa vän och de har upplevt många äventyr tillsammans.. men fler kommer det bli!
 
 Shady Pearls

Plats 7 på Väntlistan till Shady Pearls!
 Titta vem som är tillbaka!

Titta vem som är tillbaka i mitt stall! Dessutom har jag skickat bort Nay till en tränare eftersom jag inte har så mycket tid just nu, jag vill bara att hon ska få rätt stimulans ;D
Hoppas vi får något roligt imorgon!
//
 Starstable i Götlabörg

Hej alla hästälskare,

Visste du att Star Stable kommer till Göteborg Horse Show i år?! Kom och hälsa på oss i monter B08:72 från den 27:e februari till den 2:a mars.

Kom och spela Star Stable med Game Master Heather och Game Master Lucia. Vi kommer också dela ut unika värdekoder (psst, Star Coins kommer att delas ut), klistermärken och mycket mer!

Här kommer några användbara länkar:
http://www.gothenburghorseshow.com/ (Göteborg Horse Shows officiella hemsida)
 
http://www.eurohorse.se/en/for-visitors/hall-map-and-exhibitor-list/ (Karta över mässan)
 
Kom ihåg att följa oss på Instagram för att se bilder från eventet! 
http://instagram.com/starstableonline
 
Vi ses!
Star Stable-gänget
 
 
 
Foto: Hej alla hästälskare,

Visste du att Star Stable kommer till Göteborg Horse Show i år?! Kom och hälsa på oss i monter B08:72 från den 27:e februari till den 2:a mars.

Kom och spela Star Stable med Game Master Heather och Game Master Lucia. Vi kommer också dela ut unika värdekoder (psst, Star Coins kommer att delas ut), klistermärken och mycket mer!

Här kommer några användbara länkar:

http://www.gothenburghorseshow.com/ (Göteborg Horse Shows officiella hemsida)

http://www.eurohorse.se/en/for-visitors/hall-map-and-exhibitor-list/ (Karta över mässan)

Kom ihåg att följa oss på Instagram för att se bilder från eventet!
http://instagram.com/starstableonline

Vi ses!
Star Stable-gänget
 Gwendolyns äventyr har börjat

Hejsan! Gissa vad jag fick igår? Jo bland annat fick jag Star Rider på Gwen och detta har jag saknat låt mig säga, att göra framsteg och gå upp i level! 
Jag har även börjat fundera på vilken häst som ska bli min andra eller rättare sagt Gwens nästa och jag vände och vride på saken föräns jag kom på, Det är en Frieser hon ska ha! Det får bli en äldre herre som heter Baba c;
Hur snygga är inte dem här glasögonen på en skala?! De kommer jag ABSOLUT inhandla inom en snar framtid
Detta har varit en händelserik dag.. oj oj
Kan knappt vänta tills imorgon med nya uppdrag!
//
 Älskling

Skypar just nu med Bästa Alcii, samtidigt som jag levlar upp Nay <3Sjuka Aria

Hejsan!
Jag har nu snart varit sjuk i 2 veckor och jag är så himla trött, så jag vill bara förklara det om inte jag kommer blogga något imorgon, Jo för att jag helt enkelt inte orkar. Jag Har inte riktigt orkat sitta vid datorn utan bara legat i min systers säng och kollat på Tv hela dagarna. Men jag är på bättrings vägen nu ^^
 
 
Dagens outfit på Ash och mig 
Ha en underbar dag och Helg om vi inte ses imorron, Krya på er alla om ni som jag är sjuka. Det är många sjuka så här års
 Whitney

Jag har gjort det igen... Jag har köpt en ny liten flicka och hennes skönhet är bländande och denna skönhet heter Whitney (Winterhoof) men jag kallar henne Nay 
 
 
Nay är en fin dam med mycket attityd, hon har varit en ridskole häst men de har haft lite problem med henne så de satte ut henne till salu och ni vet ju hur jag är med problem hästar. Nej men jag såg hennes potential och köpte henne och hon är ett riktigt energi knippe!
 Dags för lite dressyr

Jag tänkte att jag skulle köra lite dressyr med Ruby eftersom det har på sätt och vis blivit lite fel med oss, jag har bara tyckt att det varit jobbigt att levla henne för att jag inte är riktigt säker på om jag gillar henne men nu så bestämde jag mig för att minsan ta ut henne i paddocken och köra lite gammal hederlig Dressyr och det gick jätte bra! Jag är dock inte säker på om jag behöver en paus från henne och kommer skicka bort henne eller om hon får stanna hos mig... Så mycket att tänka på
 
 
 Nya vackra hästar har anlänt!

Hej allihopa!
Fler söta Arabiska fullblod, en vacker Selle Francais och en ny frisyr till de Arabiska fullbloden är nytt i denna veckas uppdatering.

Nya hästar:
- Två fina Arabiska fullblod i färgerna Sabiano och Brun och en vacker vit Selle Francais har kommit till vår kära ö. Du hittar dem i Valedale och i Silverglades hästsportcenter.
Vilka skönheter!
Vilka skönheter!

Häststylist:
- En ny frisyr till de Arabiska fullbloden finns nu hos Häststylisterna på Jorvik. Häststylisternas butik har också fått sig ett ordentligt lyft och du kan nu se din hästs nya frisering i fler kameravinklar. Rid dit och kolla vilken frisyr ditt Arabiska fullblod passar bäst i!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Jag har en liten överraskning sen till er eller snarare en sak att visa!Hoppas på nya hästar!

Gissa vad jag tror vi får i dagens uppdatering..? Jo nya hästar!
 Levling

Hejsan!
Levlat klart för idag, anseer jag så jag red över vindruvs fälten och förbi Marleys gård för att sen komma hem till steves, sadla av Lurre och sätta mig på hög med hö, Pust! Redan jobbigt, haha men nu vilar jag ju lite!
//
 Nyttig frukost!

Tjenare! 
Jag och Shadow har sovit över i G.Å.D Vid stallet för att vara exakt, Jag fick sova på loftet på en höbal och Shadow fick en ledig box för natten. När morgonen kom så gick jag över bryggan och satte mig vid Cafét för att äta lite frukost, denna morgon vart det en rågmacka med skinka och gurka samt en kaffe med mjölk. Njum Njum!
Jag idag när jag hade ridit från G.Å.D till Fort Pinta så var det dags att rida tillbaka mot Steves!
//
 Brev karta!

Hejsan mina vänner, Jag fick en förfrågan om var jag hade hittat breven men det är lite olika för alla och eftersom jag såg att Alicia Starnight har lagt ut en perfekt karta på områden som Breven är i så länkar jag till hennes blogg istället (Jag tar lite ledigt nu för jag har så dåligt minne så jag kommer knappt ihåg var jag hittade alla brev)
Men ni kommer in på Alicias blogg och inlägget om ni klickar HÄR 
Ha en bra eftermidda ;)
//
 As A Butterfly!

Hejsan mina vänner! Eftersom jag älskar Dead by april var jag bara tvungen att slänga in deras nya video och lite åsikter om den såhär på kvällen! Låt oss starta!
Dead by April älskar jag inte för att de är snygga som vissa andra kan göra med sina favorit band utan jag älskar dem för deras låtar, texten och hur budskapet kommer ut lixom. Det känns som om det är världens viktigaste sak även om de skulle göra en låt om hur bra pannkakor smakar för de får det att låta så bra. Ja lite svårt att förstå kanske och det är väldigt svårt att förklara men kortfattat tycker jag om deras texter!
 
Men till deras nya video! Jag ger den en 7/10 för att de använde snö! De flesta band inom denna stilen brukar stå på en klippa eller i skogen men de står på något som ser ut som någons gård och lirar som om inget lixom!
Sen så gillar jag denna låt väldigt mycket men jag vart lite besviken när jag såg tjejen som dansade runt, det såg ut som om hon skulle attackera någon (i mina ögon iallafall) Och sättet som hon hackade på brukar tjejer göra i skräckfilmer innan dem attackerar men jag gillade endå slutet då hon fick sina vingar! Så kort fattat gillade jag denna video men de kunde förbättre den lite ^^
 
Ni kanske har märkt att jag gillar utrops tecken? haha
//
 Dagens outfit

Hejsan! Detta är dagens outfit eller rättare helgens outfit, inte lika modell likt som de flesta andra oufits men detta är en extrem chill outfit och den ger mig fredags känsla.
 
På tal om helg och så så är det ju faktiskt Melodifestivalen imorgon och det är en riktig fest hemma i mitt hushåll, det brukar firas med chips och allt möjligt sen har vi en tradition att sätta poäng på Artisten,kläderna,låten på en skal från 1-10! 
De jag än så länge riktigt gillar är Yohio och Great little things även om GLT inte gick vidare.. så ja nu vet ni ungefär vad jag gillar för musik xD
 
De säg att det inte är någon vidare tävling i morgondagens deltävling men vi får vänta och se för oss själva!
Någon som du gillar/längtar efter i en kommande deltävling? Eller någon som du tycker ska vara med?
//
 Dröm hästen!

Hejsan! Jag tänkte att jag skulle göra detta inlägg och jag fick värsta feeling så låt oss starta! Det jag ska göra här är att beskriva hur min drömhäst skulle se ut/vara på starstable. Denna häst som jag kommer beskriva kommer vara INSPIRERAD av en häst som inte längre finns med mig, Baldur. 
 
Det skulle vara rena drömmen om det kom islänningar till Starstable! Om inte vill jag ha en normalstor häst (i starstable måt) den ska vara rödbrun och ha svart man med lite brunt i. Detta ska vara en äldre herre som är en trogen häst ända tills vi skils, han ska inte vara en ridskole häst men ändå vara som en. Han ska rätta till en om han känner att han hamnar fel i sadeln eller inte kommer rätt i traven. Med ord en riktig Gentleman och han ska självklart heta Baldur.
Det skulle vara rena drömmen om om häst som påminde om Baldur kom till Starstable <3
 
 
Två väldigt dåliga bilder med det är de enda 2 jag har på datorn just nu, resten ligger i tryggt förvar i ett USB!
 
Jag älskar Silver Dapples också, alltid gjort och kommer alltid göra!
Hur ser din drömhäst ut?
Ha en bra fredag kväll!
//
 Hittat 8 brev!

Hejsan!
Eftersom det inte var min turdag igår kväll när jag bestämde mig för att börja leta efter brev så letade jag idag nu när jag endå är hemma sjuk! Ingen aning om hur lång tid det tog men nu har jag iallafall hittat och lämnat 8 stycken brev. Efter allt springande över hela Jorvik bestämde jag mig för en liten rast då jag kunde grilla lite korv och Shadow fick ta en lugn stund då han hade chans att beta lite
Jag stannade även till i kojan för att bara ha det lite små mys såhär på en fredag!
Hej svejs! 
//
 Happy Valentines Day!

Hejsan hoppsan! Glad alla hjärtans dag mina vänner!
Här är lite redigeringar som jag gjorde nu såhär på morgonkvisten c;
Idag ska jag leta Brev och självklart dela ut gratulationer till mina vänner samt min lilla pöjke c;
//
 
 Dagens outfit!

Hejsan alla glada! Här hos mig är hela familjen lite halv kraslig men men, bättre blir det ju någon gång!
 
Imorron är det fredag allesammans! Låt oss sjunga en fredags sång tillsammans
Freda freda imorgon är det freda! Fy fan var härligt att helgen är här! (Jag är lite små flummig på grund av sömnbrist) 
Detta är föresten min outfit idag på mig och Lurre! Jag älskar mina glasögon ;3
Ha en bra Torsdag! Jag ska spela lite StarStable sen blir det sims dags!
//
 Glad alla hjärtans dag alla vänner!

Hej allihopa!
Kärlekens högtid, Alla hjärtans dag, är snart här och det firar alla Jorvikbor mer än gärna. De har dekorerat, skrivit kärleksbrev och byggt speciella Alla hjärtans dag-butiker på ön i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- När Alla hjärtans dag närmar sig så blir människor extra kärleksfulla. Prata med Postmannen Derek i Silvergladebyn och se om du kan hjälpa till att dela ut de kärlek- och vänskaps brev som invånarna på Jorvik har skrivit till varandra. Du kommer säkerligen få en fin belöning från honom när du är klar!
Klä upp dig själv och din häst till Alla hjärtans dag!
Klä upp dig själv och din häst till Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag-butiker:
- Alla hjärtans dag-butiker har poppat upp lite överallt på Jorvik fyllda med fina Alla hjärtans dag-inspirerade kläder och utrustning. Fira vänskap och kärlek och klä dig och din häst i varsin hjärtlig outfit!

UPPDATERING:
Klicka inte på skylten på Everwindfälten (den med ett hjärta på). Om du gör det kommer ditt spel krascha. Det är en känd bugg som kommer krascha spelet varje gång och vi kommer ta bort skylten imorgon.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gängetFöreställning Måndag den 10/2

//
 Föreställning Söndag den 9/2

//
 Föreställning Lördag den 8/2

//
 Video kväll!

Hejsan! Det är lite paus för mig nu i repet och min del är klar eller vad man ska säga så jag ville klämma in ett inlägg endå med något som jag hoppas förgyller eran Fredags kväll! Jo nämligen lite roliga videor
Jag varnar för opassande språk och scener så om du är känslig eller under 15 kan det vara klokt att inte kolla på dem
 
Först ut har vi en klassisker som jag fortfarande inte kan hålla inne mitt skratt till, Det är till alla hiddlestoners men jag hoppas att du tycker det är roligt även om du inte är en Hiddlestoner!
Pull my finger!
Supernatural fans säger jag bara! Det är hilarious endå men VARNING för spoils om du har tänkt att kolla på serien xD
Opassande språk i den här men den är lite rolig endå xD (Jag är väldigt flummig)
Teen Wolf! En av mina favorit serier, Yay!
Multi-fandom video. Några av mina fandoms finns med här! ;D
Herregud vad glad jag blev när jag såg att Charmed var med i denna video! Älskar Charmed <3
Well... DERP är allt jag säger ;3
Det här har jag och mina kompisar skrattat åt.. så..MYCKET
Ni har kanske sett den här videon förut men herregud vad roligt jag tycker det är! Han blir så HIMLA arg! xD
Oj oj.. Det bästa är ju nästan att jag kritiserar sig själv xD
Ha en bra fredags kväll hur ni nu vill spendera den, dags att förbereda mig för att komma in på scen igen!
// 
 Repetion Fredag den 7/2

//
 Hästön

Hejsan! Nu har jag släpat rumpan till syrrans säng för att kolla på Grey's Anatomy men hon tvättar håret just nu så jag har lite tid över och nu sitter jag ju här och bloggar 
 
Det bästa med uppdateringen är att det är så vackert
laddnings skärmen är den finaste av allt
Där ser ni vilka hästar som jag har skickat iväg
Jag gillade nästan allt i uppdateringen men nya globala är en diss även om grundtanken är bra
//
 Nya Byxor och skor!

Hejsan! Eftersom jag kom hem tidigt idag bestämde jag mig för att fixa med bloggen och samtidigt ta kort på de nya grejorna eftersom inte alla har sett dem än. 
 
Jag har rent utsagt haft en riktig skit veckan men idag vände det och jag vart glad igen, av dansen. Dansen är inte bara lite rörelser för mig.. det är känsla. Om jag lyssnar på en låt får jag en känsla av den låten som jag förlänger genom kroppen. Vet inte riktigt hur jag kom in på dans men jag ska göra ett intagnings prov till en dans skola och jag vet inte om jag ska köra på street dance eller modern dans.. hmm.. jag får fundera vidare men tips på låt skadar inte! ;D
 
Jag fick reda på idag att det blir en lång dag på Fredag så det blir ingen bloggning på fredag tyvärr!
 
//
 Skicka iväg dina hästar på en härlig semester!

Hej allihopa!
Denna veckas uppdatering innehåller den nya funktionen Hästön, nya klassiska ridbyxor och coola ankelboots!

Hästön:
- Ge de hästar du inte rider så ofta en härlig semester på Hästön! Du kan skicka iväg en eller flera hästar på en välförtjänt vila och därmed göra plats i stallet för en ny häst. Hästens semester varar så länge du vill, och du kan hämta tillbaka din häst när som helst.

För att skicka iväg din häst till Hästön så klickar du på anslagstavlan i ditt hemstall, där finns en ny knapp som heter "Mina Hästar" där du kan välja vilken häst du vill ska få åka iväg på en skön semester och vilken sorts semester den ska få åka iväg på! 

Kom ihåg att ta av all utrustning på din häst innan du skickar iväg din häst på semester!
Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!
Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!

Nya kläder:
- Fina klassiska ridbyxor och snygga ankelboots har anlänt till butikerna vid torget i Jarlaheim.

Förändringar i chatten:
- Global-chatten är nu endast tillgänglig om man befinner sig i något av de större samhällena på Jorvik; Silvergladebyn, Fort Pinta, Jarlaheim och Västkobbens fiskeby. Om du är utanför de stora bebyggda områdena så kommer det numera vara lugnt och stilla så du kan fokusera på naturen, din häst och era äventyr tillsammans.

Säg-chatten har nu mycket längre räckvidd så alla spelare som är på samma ställe kommer kunna chatta med varandra mycket enklare nu utan att bli distraherade av vad som händer på andra sidan världen i Global-chatten.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gängetVackrare eller vackrast

Kolla på denna fina häst som Lorelei köpte! c; (visst är Lor fab i sina glasögon?)
//
 Water Roses

Hejsan! Inlägget som jag la ut igår var tidsinställt och jag fick reda på morgonen att Water Roses har blivit upplöst. Jag kan inte säga så mycket om klubben eftersom jag aldrig han vara med i den men jag har hört från vänner att det var en fantastisk klubb och de framställdes som en väldigt bra klubb också sen så tycker jag att det är lite sorgligt att det blev för mycket för Amanda och alla inblandade. Men jag hoppas att de fortfarande är vänner och vem vet, Water Roses kanske kommer tillbaka?
//
 Shine bright like a diamont

Hejsan!
Idag har jag mest laddat inför den stora repetionen på Fredag och såklart har jag varit i skolan! Skolbalen är imorron kväll och den måste vi gå på men det blir säkert kul även om jag inte tror det just nu xD
 
Jag är också väldigt sugen på överraskningen som Star Stable Teamet har skrivit om i förra uppdateringen. Spänd spänd! Jag har föresten ställt mig på kö till Water Roses och befinner mig på plats 58 (tror jag...typ) Det kommer iallafall ta ett tag innan jag kommer in, men väntar man på något gott kan man aldrig vänta för länge! ^^
Nu måste jag gå och fixa lite 
Ha en bra fortsatt dag! //