Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Hästön

Hej mina vänner! Med Hästön kommande i nästa uppdatering så har jag börja tänka ut vilka hästar jag ska skicka bort (tyvärr) Men jag känner att jag vill ha ett luftigare stall med bara några hästar
 
Det här är iallafall den listan som jag har gjort! En glad smiley betyder att den hästen stannar åtminstone för nu medans en ledsen betyder att den blir bortskickad
Ha en riktigt trevlig helg allesammans! Själv ska jag vara först på plats ur min dansgrupp för jag är smink mästare så jag ska bli visad hur vi ska bli sminkade och sedan ge informationen till alla andra c;//
 



Tack för idag Ellie!

Hejsan, Idag har det rent utsagt varit en riktigt skit dag. Usch det enda jag ville när allt började gå åt skogen var att dagen skulle ta slut men sen senare på dagen/kvällen loggade Ellie in och ville Fika, vi har inte setts på ett tag och det lät kul tänkte jag. Vi eller iallafall jag hade otroligt roligt och hon fick mig till och med Skratta på en dag som denna! Hon fick mig att minnas varför jag verkligen gillar SSO och hur fantastiska vänner som detta spelet har gett mig! 
 
Så jag (slarv) redigerade lite bilder på oss som jag tog i smyg (hihi) Inga sura miner nu från dig Ellie! ;D
Oj Oj, Ni kan förstå hur mycket jag skrattade när hon vigde våra Araber? Haha söta lilla Mupp!
Godnatt Lingonbyxa! //
 



Statistiken steg!

När jag gick in på mitt konto här för ungefär fem minuter sen så vart jag minst sagt chokad! Statistiken har stigit markant sen jag postade häst tipsen på min systers blogg! Jag tackar så hemskt mycket och hoppas att ni stannar kvar här. Om det är något ni vill veta eller ändra på är det bara att skriva, jag är inte farlig! ^_^
 
Om ni vill kolla in min systers blogg kan du klicka på bilen under
 
Ha en bra fortsatt kväll! 
//
 



Nya Araber och en ponny har hittat sin väg till Jorvik!

Hejsan!
Två underbara Araber och en gullig ponny är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Tre nya härliga hästar har kommit till Jorvik. Två Araber och en ponny! Ena Araben finns i Firgrove och den andra i Fort Pinta. Den söta ponnyn hittar du på Paddockön i Skördebygden.
Supersöta hästar.

Supersöta hästar.

Jag överlevde uppdatering 116-t-shirt:
- Som ett tack för att ni var så tålmodiga under förra veckans uppdateringsproblem släpper vi en unik "Jag överlevde uppdatering 116-tshirt"! Du hittar den i t-shirt-butiken i Fort Pinta och i alla småbutiker i Jarlaheim. Denna speciella t-shirt kommer endast finnas tillgänglig under en begränsad tid.

Nästa veckas uppdatering:
- Som ni vet har vi jobbat för att få klart Hästön och vi är glada att kunna berätta att den kommer att släppas nästa vecka! Här kommer en liten tjuvkik på den mysiga Hästön.

Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.

Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.

Med denna veckas uppdatering kommer också en överraskning...

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget




Dream big

Hej! Jag vet inte om jag har lagt ut denna redigering förut och jag är för lat för att faktiskt ta reda på om jag gjort det! Jag tycker endå att den fin så det gör inget om jag har lagt ut den förut!
 
Vad har du gjort idag? Idag har inte gjort så himla mycket mer än att vara i skolan och nu spela data spel
//
 



Always be a Panda!

Hej mina vänner! Idag är jag lite flummig som man är ibland och nu har nästan halva veckan gått! Hurra! Snart mer repetioner inför föreställningen som är så kul ;D
 
Always be a Panda unless you can be a Cupcake, then always be a cupcake - Aria Nightborn 2014
 Ja, det där var ett par riktiga visdoms ord måste jag säga!
//
 



A.A.E

Hej! Om ni inte visste det så har Jag, Alcii och Elcii ett företag ihop!
Ja så kan det gå när man har tråkigt en måndags kväll!
//
 



Nu ska vi ut på filt jakt!

Hejsan! ^-^
 
Så herr om dagen märkte jag att jag hade VÄLDIGT många olika träns men nästan inga schabrak och sadlar. Då bestämde jag mig för att ge mig ut på en liten filt jakt och se om jag kunde fynda lite! 
Detta var då det jag hittade!
Dock köpte jag inga för jag är så himla snål xD
//
 



O...M...G!

Hej jag tänkte göra en liten snabb updatering på läget!
 
Igår var jag på repetion inför en föreställning hela dagen typ och så kommer det se ut nästa lördag. Veckan efter det är det repetion på Torsdag, Premiär på Fredag och föreställningar till Måndag då sista föreställningen hålls! 
Ville bara att ni skulle veta läget ifall jag är seg på att blogga och så xD
 
 En reklam med min Älskling Tom <3 _ <3
//
 



Cupecake!

Hejsan! Nu hade jag lite tid över så jag bestämde mig för att dela med mig av de nya kläderna till de som inte har fått en glimt av dem än. Enligt mig var det ganska gulliga kläder men inte riktigt Arias/min stil men ja köpte kläder endå,haha
 
Ha det bra oj du är hjärtligt välkommen tillbaka! <3 //
 



Svängiga cupcake-kläder!

Hejsan allihopa!
I denna veckas uppdatering har en stor leverans med kläder, skor, hjälmar, handskar och solglasögon kommit till Jarlaheim. Passa på att uppdatera din garderob med lite härliga vårkläder!

Nya kläder:
- Nu finns det senaste modet i Jarlaheim! Rid till klädbutiken vid torget i Jarlaheim och kolla in det supercoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.
Det urcoola Cupcake-setet.

Ny skomodell:
- Skobutiken i Jarlaheim säljer nu svarta moderna ankelboots. Dessa ursnygga boots är en del av Cupcake-setet och passar bra till såväl fest som ridning.

Ny byxmodell:
- Nu kan du klä dig i tights! På torget i Jarlaheim säljs nu färgglada tights med sockersött tryck och de är en del av det festliga Cupcake-setet.

Nya glasögon och solglasögon:
- Nu när våren närmar sig och solen blir allt starkare är det viktigt med ett par bra solglasögon. Den senaste leveransen med solglasögon till glasögonbutiken i Jarlaheim är fylld med trendiga och coola brillor. Sväng förbi butiken och kolla vilka som passar dig bäst!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Skojsig uppdatering men dock lite besviken på grund av att det inte är min stil riktigt. Jag hoppas på lite mer tuffa kläder! Mer svart och Metall haha



Familjen Sunlight

Hejsan! Jag har inte jätte mycket tid i veckorna just nu men i helgen har jag spelat MASSOR av sims på en familj som jag har älskat enda sen jag skapade dem! Så jag tänkte visa er min häst/vampyr familj
 
På den här bilden har vi Simon Sunlight, den yngsta ur syskon skaran med sin häst Light.
Simon är en kille som försöker passa in, han tränar mycket för att det ansees manligt. Men det han igenligen älskar är att sitta på hästryggen,som han har i blodet.
 
Light är ett Appaloosa sto på 4 vintrar. Hon föddes på Julafton på en liten gård. Hon är en väldigt gullig häst som älskar sin flock som simon räknas med i. Hon är en väldigt duktig all around häst (ursäkta stav) men hon gillar mest av allt att ta en baracka tur i den puderfina snön.
Shira och sin häst Arab Omega
 
Shira är det älsta syskonet och hon är väldigt rebeliskt, det syns ganska bra på henne och många missbedömmer nog henne när det får se henne men hon är igenligen väldigt trevlig inombords!
Omega är en 3 årig Arab och den här herren är väldigt bestämd må jag säga! Men Shira kan rå på denna dressyr häst!
Gwendolyn och Mökkur
 
Gwendolyn är mamman i familjen och hon har alltid kännt sig lite utanför, som om hon aldrig passar in någonstans.Men hon kände att det var helt rätt när hon träffade Tanner,sin man.
 
Mökkur är en islänsk liten krigare som alltid står vid Gwens sida, deras lojalitet till varandra kan inget undgå! 
Sheryl och Tanner
Resten av familjen är då pappa Tanner och mellan dotter Sheryl. 
 
Sheryl har aldrig riktigt gillat hästar som det andra hon är lite annorlunda, det hon gillar är att måla. Det är inte hennes passion eller hobby utan det är den hon är!
 
Tanner är pappan i familjen och han är träningsberoende, han är väldigt bestämd och väldigt stolt över både sina barn och sin höga rank imon militären!
Det glädjer mig att folk slinker in hit ibland och kollar även om jag inte uppdaterat på ett tag. Förlåt för att det vart lite kortfattat på slutet men min tid har tagt slut, haha 
Ha en bra fortsatt dag! //
 



Klar med uppdragen!

Hejsan c;
Nu har jag gjort klar denna veckas uppdrag och det var VÄLDIGT roligt faktiskt ;D
Hönan var extremt rolig för jag var lite lagom flummig innan
Trevliga dockor Isolde och Loke hade suttit upp hehe ^^
Måste bara säga att kojan är något av det mysigaste som nu mera finns på starstable. Här kommer jag ofta vara!
//
 



Ursäkta..igen!

Hejsan!
 
Jag vill först och främst informera och be om ursäkt för den sena uppdateringen men jag går i skolan väldigt länge och sen ska jag ta mig hem med 2 olika bussar så det tar sin tid helt enkelt att komma hem!
 
Sen vill jag ursäkta om det blir lite glest här mot helgen för det är nämligen så att jag måste träna stenhårt med min dansgrupp för en kommande musikal som vi ska dansa på. Hela stan kommer se våran dans så jag vill ju inte skämma ut mig mer än jag redan gjort! 
 
Sen så ska jag nog ta mitt lata jag samman och fixa ihop en ny video.. eller två! Jag har två på lur men jag måste först fixa mitt normala redigerings program för det finns inte på datorn på grund av att jag var tvungen att återställa min dator för inte allt för längesen.
 
 
 
Fult sjå med allt men jag tänker INTE sluta blogga... Jag gör ju det här för att jag tycker det är roligt dok måste jag nog lätta lite på trycket för jag känner en väldig press att jag måste hinna med allt.
// 
 



Hur ska det gå för Isolte och Loke?

Hejsan allihopa!
Den spännande fortsättningen på förra veckans mysterium med de förvunna hönorna fortsätter och nya kläder och utrustning har kommit till Jarlaheim i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Förra veckan slutade det inte roligt för Isolde och Loke när Isolde gjorde slut. Kan ny information göra så Isolde ändrar sig? Och var är de försvunna hönorna egentligen? Hur ska det gå för Isolde och Loke? Prata med Filip Sunfield och se om du kan hjälpa till att reda ut det hela!
Prata med Filip Sunfield.
Prata med Filip Sunfield.

Nya kläder:
- Nya trendiga kavajer har kommit till G.E.D-shoppen i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem!

Ny utrustning:
- Härligt skotskrutiga schabrak har kommit till hästaffären i Jarlaheim! Vilka är dina favoriter?

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget



Inge mer fiske!

Hej hej!
 
Det var ett tag sen nu men jag har blivit klar med fisket! Äntligen och befrielsen jag kände var enorm. Det var helt sagt VÄLDIGT skönt eftersom jag inte har tyckt att det var ett dugg roligt att fiska! Men jag fick iallafall en fin medalj efter allt mitt slit och den bär jag stolt!
Oj Oj.. inge mer fiske på ett tag nu, haha 
Ha en bra fortsatt dag ellesammans! //
 



Ursäkta mig

Hej hopp ;) Förlåt för den långa pausen men det är så att det är väldigt stökigt och mycket saker händer i mitt IRL liv så det kan tyvärr kanske bli lite pauser ibland men nu är jag här iallafall!
 
Kolla in den SNYGGA outfitten som jag gjorde till Moon och mig! ;D
Jag är helt dö kär i outfitten med Lila,svart och Vit 
Ha en bra fortsatt dag ellesammans ;) //
 



Lär känna invånarna i Skördebygden!

Hejsan allihopa!
Nu är julen på Jorvik över för den här gången, visst har det varit en härlig tid? Snön har töat bort, de vackra blomklädda fälten syns åter igen och nya äventyr väntar!

Nya uppdrag:
- Visst har ni varit nyfikna på att lära känna invånarna i Skördebygden lite bättre? Rid och prata med Jill i Jarlaheim, mystiska saker sker i Skördebygden och hon har något spännande att berätta. Vill du hjälpa till och reda ut mysteriet? 

För att kunna göra uppdragen måste du ha träffat stadsvakten Gavin tidigare.
Prata med Jill!
Kan du hjälpa Jill lösa mysteriet?

Nya kläder:
- En helt ny supersnygg modell av ridstövlar har kommit till skoaffären i Jarlaheim. Rid dit och kolla in dem! Dessa snygga dojor finns i flera olika färger.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
 
 
Ursäkta för det sena inlägget, Om jag ska vara ärlig har jag en halv paus på Star Stable just nu och sen så har jag inget internet hemma just nu så det kommer vara lite tyst här i några dagar. Ni får ha det bra och jag kommer snart tillbaka!



Fika med Alc och Clara

Hejsan, Förlåt för att det inte blev några inlägg igår men jag hade verkligen ingen blogg lust alls igår
Jag kollade in den nya uppdateringen först på Stablebucks café, sen så frågade Clara om någon ville fika med henne. Både jag och Alcii hängde på!
Så vi träffades vid Fort Pinta för att snacka och fika lite c; (Jag har ingen aning om vem det är med rosa bobcat tröja >_> )
Alcii och hennes gift munkt, haha
Innan vi rundade av så gjorde vi det vi gör bäst i Wicked Wolves, busar med varandra c;
 



Fika med dina vänner!

Hoppas alla har haft en härlig jul och ett fint nyår! Vi börjar det nya året med att släppa en alldeles ny funktion, Café! Och vad passar bättre än att ta en fika med dina vänner såhär efter julledigheten?

Café:
- Våra fantastiska caféer på Jorvik öppnar upp portarna så att du och dina vänner kan avnjuta en trevlig fika tillsammans. Rid till ett utav caféerna på Jorvik och sätt er ner så kommer en servitris inom kort och tar er beställning! Beställ en god kopp te och en mumsig munk, eller varför inte en bit nybakad hallonpaj och en iskall jordgubbsmilkshake?

Om ni vill chatta med varandra när ni fikar trycker ni helt enkelt på 'Enter' på tangentbordet så kommer chatt-rutan upp.
Fikadags!
Fikadags!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget