Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Kidnappad av min syster

Hejsan! Jag ska åka bort i helgen (ingen aning om vart) så Steve ska ta hand om mina hästar eftersom han har en extra nyckel till mitt stall. Jag ville vara att ni skulle veta det så ses vi när jag kommer hem
Bild på Ruby och mig i vintras
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 6

 You can try to run

Jag känner att jag börjar bli lite bättre på att redigera det som jag tycker är kul, just det hår 
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 5

 
 Random

Hejsan hoppsan! Ni kanske vet att jag skojar väldigt mycket och är väldigt oseriös? Jo men nu har jag gjort några redigeringar som är just oseriösa och jag rekommenderar att ni kollar på bilderna när ni är extremt trött och lyssnar på någon knasig låt, själv har jag valt denna låt
 
Enjoy!
 
 Uteritt på Snow

Ja jag lät bilderna tala för sig själv ;) Det var verkligen trevligt och hon är så fin 
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 4

 Leon

Fulla namn: Lionheart
Smeknamn: Leon
År:  okänt
Ägare: Aria Nightborn
fd ägare: okänt
Pappa: okänt
Mamma: okänt
 
 
 
Leon är en extremt osäker häst och det är ingen tvekan om att han kommer från samma som Snow och det kanske därför jag känner att jag måste ta hand om honom och ge honom ett så bra liv som möjligt. Min träning med honom har knappt börjat men det verkar som att han gillar det mesta.
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 3

Håll som vanligt utkick efter nästa avsnitt!
 Han blir bara duktigare och duktigare

Titta på denna duktiga kille!
 
Han är fortfarande rädd och det är just därför jag rider i Paddocken och inte rider ut än. Det är han inte redo för men jag får igång honom till kort galopp och han har slutat stegra och bocka. Han uppfattar inte riktigt alla tecken när jag vill ha ett högre tempo men jag fortsätter att träna honom!
Han är så fin 
 Min Nya häst Leon

Hejsan! I Lördags så red jag ut på Snowie och vi närmade oss hamnen vid Jarlaheim då vi såg Ferdinand försöka ta hand om en bråkig häst så jag red fram till honom och gissa vad som hände då? Jo såfort denna häst såg Snow slet den sig ur Ferdinands grepp och travade fram till Snow. Hon verkade känna igen denna valack och hästen blev betydligt mycket lugnare när den var i sällskap av Snow. Det var då Ferdinand berättade för mig att den här hästen är övergiven, den kom skeppad till Jorvik med en liten lapp runt halsen där det stod Lionheart (Leon) som då måste vara dens namn. Hästens man var trasslig och pälsen var smutsig. Jag erbjöd mig att ta hand om Leon då Ferdinand inte har tid att lära upp en häst som är så bråkig. Leon Följde oss snällt hem men han lät mig inte röra honom. Bara Snow fick röra honom. Efter några dagar såg han att Snow litade på mig så då lät han mig fixa hans man och tvätta honom ren. Jag visade upp en grimma men det var läskigt så jag väntade ännu en dag och nu låter han mig sätta på en grimma i Snows sällskap! Jag ska prova att gå med båda i grimma just nu får att visa honom att jag inte vill honom något illa. Jag har nu fått tillåtelse att rida på honom men han tycker att det är läskigt så han försöker stegra och bocka men det funkar inte på mig inte ;)
Det går sakta men säkert frammåt kan jag säga!
 
 
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 2

Nästa avsnitt får ni på Fredag så det blir två avsnitt i veckan
 
 Harry Stable

Hejsan hoppsan!
 
Jag har suttit och redigerat denna bild ni kan se under helt enkelt för att jag älskar Harry Potter så otroligt mycket och det svider i mitt hjärta att jag inte fick mitt brev till hogwarts....eller fick jag? >:)
Jag har hittat några Quiz som ni skulle kunna göra om ni tycker att det är sköj! Jag kan då säga att jag är ALLTID hälften hälften på Ravenclaw och Hufflepuff. Det är lite roligt eftersom folk kallar mig lite knäpp och en bra vän men samtidigt klyftig, kanske mitt elevhem skulle heta Ravenpuff?
 
Detta är då på engelska men jag hoppas att ni tycker det är skoj! ;D
 
Två olika quiz om vilken elev hem du skulle tillhöra:
Buzzfeed
Thealmightyguru
 
Vad är en Trollkarl/Häxa utan sin trollstav, vilken skulle du ha?
Quizilla
 
Vilket elevhem tillhör du? 
 Gwendolyns Dagbok - Kapitel 2 ep 1

Jag är stolt att presentera Kapitel 2 av Gwens dagbok! Hoppas att just du gillar detta kapitel
Håll utkick efter nästa avsnitt som kommer på Tisdag!
 Ny häst i mitt stall

Hallåj! I helgen så har jag tänkt att få hem en till häst till mitt stall men jag har lite svårt att bestämma mig för vilken. Kan jag få lite hjälp?
 
Jag kan också stolt säga att första delen utan Gwendolyns Dagbok kapitel två kommer upp här imorgon prick kl.07.00 imorgon så håll koll på det!
 Ta vara på värmen!

Hejsan! Jag vill bara berätta att uppdateringen här lär vara sådär då jag åker iväg på spontana saker just nu men jag hoppas att ni förstår och njuter av värmen både i spelet och att ni är ute! 
Jag hade tänkt att blogga igår men då vart jag ivägsläpad på gratis konsert och idag ska jag träffa mina kompisar!
 Frågestund!

Halloj! Idag fyller faktiskt arianightborn.blogg.se hela 1 år! Det har varit ett fantastiskt år och jag hoppas att det blir flera år som bloggen finns här. Jag har iallafall inte tänkt att sluta blogga på ett tag! 
Men nu över till det detta inlägg ska handla om, Jo jag ska göra en liten Fråge sak där jag själv har hittat på frågorna. Nog talat! Hoppas ni gillar det och över till 22 frågor!
 
1. Favorit Tv-serie?

Min absoluta Favorit serie kommer alltid vara Charmed men om jag skulle säga de som ligger tvåa och trea på min lista så är det Teen Wolf och Once Upon A Time! Diggar båda serierna så väldigt mycket ^-^
2. Favorit film?

Ni alla tror jag vet att min favorit film är Thor the dark world men nu ska jag faktiskt lägga fram två filmer som inte är Marvel och dessa två filmer rör mitt hjärta otroligt mycket. Första filmen är War Horse där Tom Hiddleston som spelar Loki i Thor serien har en liten roll. Jag blir så berörd av den här filmen och hästens resa. Jag bölar varenda gång jag ser den och jag brukar inte gråta till filmer! Nästa film är Warm Bodies och det är en väldigt komisk film där man får se hur en zombie förälskar sig i en flicka och genom det sätter dem något i rörelse. 
3.Favorit film serie?

Det finns många film serier som mitt hjärta klappar för som till e.x Harry Potter, Twilight och så vidare men av alla dem här film-serierna finns det en serie som jag måste säga att jag gillar lite mer och det är faktiskt Harry Potter. Jag har i stort sett fått växa upp med Harry Potter och denna fantasi värld har ett speciellt ställe i mitt hjärta. Jag väntar fortfarande på mitt försenade brev från Hogwarts föresten.. Det måste varit stopp i uggle posten eller något!
4. Favorit färg?

Min favorit färg eller färger skulle jag nog säga Svart, Mörkblått och Mörklila men i spelet starstable online är de färger jag gillar att kombinera mest Gul,vit,svart och lila. Dessa färger gillar jag väldigt mycket!
5. Favorit klubb på starstableonline?
 
Jag förstår inte riktigt min egen fråga här men om jag ska tänka tillbaka på alla de klubbar jag har varit med i så känns det som om Wicked Village som jag är med i nu då är den bästa klubben faktiskt. Jag känner mig inte tvingad till något. Jag gillar själva klubbens härliga atmosvär och ja WV är min extra familj! Aldrig att jag skulle lämna för att gå med någon annanstans 
6. Om du skulle ha en superkraft vad skulle det då vara?

På denna fråga brukar folk svara: Jag vill kunna flyga! Eller Jag vill vara superstark! Men inte jag. Om jag skulle ha en superkraft skulle jag vilja skapa illusioner. Så jag kan få folk att se vad jag vill att de ska se, som extra kraft skulle jag vilja kunna höra vad folk tänker när de är under mina illusioner. Häftigt va? 
7. Favorit band/artist?
 
Jag har många olika band jag lyssnar på men om jag ska säga mina absoluta favoriter blir det Sick Puppies och Breaking Benjamin. Jag gillar också oseriös musik som t.e.x Såspäron och Grilla en tomat av Malvinstudios 
8.Favorit spel?
 
Jag är en människa som spelar VÄLDIGT mycket spel men förutom Starstable som jag lägger ner mycket tid på har jag 3 andra spel som jag gillar väldigt mycket. Det första är Guild Wars, andra är WoW (World of Warcraft) Jag har spelat WoW ungefär sen Cata kom och jag älskar att spela med kompisar! Det tredje spelet är Sims! Om ni inte visste det har min storesyrra en blogg om just sims och det har haft stor inverkan på mig. Jag kommer bland annat ihåg när jag var väldigt liten och hon lät mig dekorera hennes hus på sims 1! (klicka på Storesyrra för att komma till hennes blogg!)
9. Favorit bok?

Om det är bara en bok jag ska nämna så blir det nog..hmm.. The Vampire Diaries Uppvaknandet. Ja jag har läst denna bok och nej jag gillar inte själva Tv-serien så speciellt mycket. Jag gillar sättet L.J Smith skriver sina böcker på och jag har läst en bokserie som heter Night World som hon också har skrivit.
10. Favorit bok serie?

Nu ska jag ta upp en serie som de flesta av er nog inte ens hört talas som och det är Fallen Ängel serien av Becca Fitzpatrick. Dem här böckerna är mörka med en stark kvinnlig huvudperson och dem här böckerna talar till mig! Så fort jag börjar läsa en av de här böckerna så kan jag nästan inte sluta. 
11. Bästa minnet från din starstable tid?

Varför skrev jag en sånhär fråga när jag är glömsk som jag är haha.
När jag har tänkt efter lite så kan jag faktiskt inte komma på något. Jag njuter av varenda minut på starstable med mina vänner men visst var det något extra när Frieserna kom till Jorvik och Ellie och Alcii köpte varsin frieser med mig. Vi var så exalterade och red runt på dem nästan hela dagen! ;)
12. Bästa minnet ifrån grundskolan?

Bästa minnet från grundskolan... Det har hänt så otroligt mycket under min tid men min tid i 8-9 var absolut bäst! Jag har fått uppträda för hela kommunen och visa att större tjejer kan dansa bara de vill. När jag tänker tillbaka så är det 2 saker som direkt poppat upp i mitt huvud och det var i 8an när min kompis helt normalt frågade mig: Kan fiskar skrika? Och jag brister ut i garv samtidigt som hon fortsätter på detta sätt: Jo men om det skriker hör ju ingen eller? Det har blivit ett litet internt skämt oss emellan och det räcker med att en säger ordet fisk så ler vi. Andra saker var när jag fick vara med och just dansa för en väldigt stor publik. Musikalen blev lyckad och jag vill absolut vara med i nästa musikal de sätter upp!
13. Vad är din favorit dryck?
 
Min favorit dryck är absolut Mjölk! Gott och nyttigt! ;)
14. Favorit sak att äta?

Detta kan komma som en chock men det du ska bjuda mig på är Glass! Glass är gott vad det än är för väder och jag skulle kunna sluta äta allt annat onyttigt bara för att få äta glass!....Det dumma är att jag är laktos också.. haha 
15. Vad gör du mer på fritiden än att spela starstable?

På min fritid så Spelar jag mest spel men annars så dansar eller ritar jag och förr så red jag!
16. Favorit hästras?

Min absoluta favorit ras är Islandshästen men för att överraska är Friesern nästan lika högt uppe på min lista!
17. Om du var en häst, vad skulle du då vara för häst?

Jag skulle troligtvis vara en liten Shettis. Ganska rund av mig och min päls skulle vara i alla möjliga färger och min man skulle vara ett enda rufs!
18. Favorit djur?

Favorit djur.. hmm.. Jag gillar faktiskt alla djur lika mycket igentligen men jag gillar Pandor lite extra
19. Om ditt hus helt plötsligt började brinna. Vad är det första du skulle rädda?

Helt klart mina Marsvin! En i varje hand skulle jag springa ut och sedan värma dem med min tröja. De är som mina små barn!
20. Hur länge har du tänkt att blogga?

Jag har tänkt att blogga så länge jag känner att jag tycker att det är roligt och att jag inte känner mig tvingad till det. Det ska fortfarande vara roligt! ;D
21. Favorit högtid?

Eftersom jag är lite speciell gillar jag Halloween då man får spöka ut sig lite och kolla på Skräckfilm. Sånt älskar jag!
22. Sommar,Vinter,Vår eller Höst?
Jag är väldigt varmblodig av mig och det är då ganska jobbigt på Sommaren för att jag börjar svettas så fort så min favorit tid på året är faktiskt Hösten! Det är rätt tempratur för mig, Vackra färger i naturen och mycket mer trevligt. Det är då jag trivs bäst!
 
 Jag har gjort en liten video också för att fira eller vad man kan säga ;D

Det var det! Hoppas att ni blev iallafall lite roade över detta och känn er fria att låna dem här frågorna om ni nu skulle vilja det. Vi ses mina kära! ;D
 Mitt eget Dressyrprogram

Hejsan! Så jag hade lite tråkigt igår kväll så då bestämde jag mig för att göra ett litet spontant Dressyrprogram Tävlingen som väntar tyckte jag att det var lite passande. Ni kan se att det var en klubb som hade event när jag var där men det är bara att ignorera dem x). Denna video är speciellt till de fina i Wicked Village 
 
Lycka till på Tävlingen alla fina <3
 Underbara Wicked Village

Jag vill bara säga hej och dela med mig av några bilder på kära Wicked Village <3
 
Denna bild är redigerad och den togs på en klubb fotografering. Bilden är igentligen Kajs men jag lånade den och redigerade lite ;P
Denna bild tog jag på Klubbmötet igår när jag skulle berätta en sak för de gula, Jo nämligen att det ska hållas en Dressyrtävling på Fredag! ;D
We got the moves like såspäron 
Efter ett spontant event med Kaj, mitt och Minnas tävlings humör haha ;)
Ja det var det. 
Tjollahopp!