Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Bästa högtiden

Happy Halloween!
 
 



The House Of Wolves

 Vilken tycker du är snyggast?
 



Spacemadness/Jefferson

Hallåj! Nu är det dags för mig att presentera er inför min nyaste kompis Jefferson!
 
Fulla namn: Spacemadness
Smeknamn: Jefferson (Jeff)
År: 6 år
Ägare: Gwendolyn Wolfpaw
fd ägare: Grace i firgrove
Kön: Valack
Inriktning: Allround
 
Jefferson är som sagt mitt nyaste tillskott i familjen och han upplevs som galen. Han kan helt plötsligt få ett ryck om man inte har ridit på honom den tid han behöver varje dag. Han älskar att hoppa och att springa fort och detta gör honom till en super bra terräng häst även om han är en Allround häst. Du kanske känner igen hans namn? Hans förra ägare fick sin inspiration från Once Upon A Time när hon såg att Mad Hatter kallas Jefferson tänkte hon att det namnet passade denna tokiga men gosiga häst. Han är knäpp i början med nya ryttare men när man har fått hans tillit så är det bara vi två.
 



Vad har jag hållit hus?

Yo Yo Människor! Jag har inte varit så väldigt aktiv här på bloggen men den rullar på i motvind eller vad man ska säga och anledningen till det är att jag inte vill känna mig stressad över allt jag känner att jag måste hinna. 
 
 
Detta är en liten översikt över vad jag gjort den senaste tiden:
Ni kommer att få se en liten ny krabat här på bloggen men mer om det då. Den hästen kommer kommer jag att rida väldigt mycket på den närmsta tiden och det kommer säkert dyka upp bilder på det. Annars så har jag varit väldigt mycket med klubben. På sidan av det har jag pratat med en väldigt nära vän (för att ha lära känna varandra på starstable) Zelda Silentforce och vi planerat att faktiskt träffas irel. Annars så har jag faktiskt lagt ner väldigt mycket energi på skolan... Det är något jag satsar på eftersom jag kombínerar skola och jobb i min utbildning. Det är väldigt påfrestande och mer stressigt än vanlig skola även om lärarna försöker vara lite snälla då de vet hur stressigt vi har det 
Höstiga dagar? Häftiga dagar!
(Bild från gårdagens uppdatering)
 
Var hälsade Jordvarelser!
 




Dark horse

 



Redigeringen jag gillar bäst

Av någon anledning är det denna redigeringen som jag gjorde för VÄLDIGT längesedan som jag dras mest till och ser som min bästa.. ingen aning om varför igentligen
 
Lyssna på den här låten och tänk dig att du rider över en äng. På denna äng finns det tusentals av vackra blommor. Det börjar mörkna, du och din häst rider i månljuset. Ni rider mot något som kan bli slutet men det är du villig att offra..för att du offrar det för dina vänner.