Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Världens bästa video

Detta är världens bästa video.. Garvar jätte mycket i slutet xD
 
 Inga kommentarer

Well....
... Zelda tvingade mig ;(
Gwenda Cryalot 
 
 
 Jag vill shoppa ... NU!

 
 
SLARVIGT INLÄGG
Ja alltså rubriken säger allt! Jag är lite uppspelt och jag kommer göra ett system för allt att jag går och kollar först. Sedan om jag hittar något som jag vill ha kan jag köpa det ;3 Synd att jag inte har så mycket SC för det är nog det man kan köpa mest kläder för..
 Teagan Misthill

Jag har länge bara velat logga in utan att jag känner någon på servern och bara ta det lugnt och då var det super att jag fick en gratiskod star rider i 2 veckor! 
Idag är det så att jag ska åka hem till mina kusiner och fira min morbror.. Det kommer vara mycket folk där..ugh.. men det klarar jag nog! 
 I´m one with the moon..

Tjenare! Idag har jag redigerat lite och det känns roligt att jag får något annat hår att redigera!
 
Jag gillar verkligen denna rediering men alltså jag är helt såld på effekten nedan
Så himla snyggt så jag går och lägger mig! Det är så himla mystiskt på något sätt ;D
 
 
En liten video när jag kollar in de nya pollarna och kläderna samt koden till 200 SC
 
 
Eftersom jag är jag kan jag inte lämna er utan lite go musik ;3
 
 
Tummen upp för CHARMED!!!
 Crimson Peak

Hej! Jag vet att detta inte är Alla hjärtans dag material direkt men jag känner att jag endå måste dela med mig av detta. Varför? Jo för att Tom Hiddleston är med såklart! Jag längtar väldigt mycket efter att få se denna film och jag ska försöka dra med mig ett gäng till biografen för att se denna rulle med min gud i! 
 
VARNING! Känsliga tittare bör inte titta på detta 
Och med detta sagt eller visat vill jag önska er alla en glad alla hjärtans dag! 
 Scarletghost aka Loke / Kol

Rosa är lite fel färg till honom men jag kände att denna syns bra och poppar ut lite. Loke har använts inom jakt i hans gamla hemby. Han är som sagt använd för jakt så han är lite svår för mig att kontrollera men det blir säkert bra! Han är inte van att trava runt i en paddock eller hoppa över ett hinder utan det han har gjort är att galoppera på berg och is för att ryttaren ska komma åt sitt byte. 
 Winterwhisper aka Nanna

Denna hära bruden alltså! Hon är glad mot allt och alla. Det är väldigt mycket 110 % på en gång och inget mindre men hon blir bara bättre och bättre. Hon är yngre syster till Min Freja som jag har och innan jag fick Freja så var de i samma ``flock´´ Lilla Nanna var ju bara ett föl då och ja hon är ung nu också men hon är så himla mysig. En häst med stort hjärta helt enkelt 
 Icebeauty aka Freja

 
Min kära lilla Freja, Detta är ett sto som är född i kylan av dinodalen, hon är väldigt lugn och gillar att gosa. Mer finns det nog inte att berätta om henne...hm... Jo! hon är väldigt tydlig med att det är hon som håller ihop flocken och ingen annan! Carrotboy

Morotspojken! Denna häst är helt underbar. Han har alltid blivit kallad för ful men ingen har sett hans otroliga personlighet. Han är lugn,snäll och lojal även som han kan vara lite skuttig ibland. Detta är då en valack som ja han är allaround men mest så är det ju Western på hans schema!
 Frostmane aka Bellé

Kom på att jag inte har lagt upp bilder på mina nya hästar! Bellé är inte så himla ny men har tydligen inte lagt upp något om henne.
 
Bellé är ett fint dressyr sto och hon är verkligen lite finare än alla de andra hästarna. Hennes hö måste vara perfekt och hennes vatten rent. Hennes favorit aktivitet är att rida i ridhuset eller i en bättre paddock. Hon är en snäll och gosig tjej men verkligen en loner då hon är mer med mig än de andra hästarna. Hon gillar inte att dela hage med andra och när det regnar kan hon INTE vara ute för då blir ju hennes fina päls alldeles våt!!
 Ny design

Hallåj! Som ni kanske märkt håller jag på att ändra design och det tar lite tid då jag inte är så himla bra på detta xD Vi får se om jag orkar allt idag eller om jag kör vidare någon annan dag ;D
 
 
 Wanna know how i got these scars?

Hej! Hittade detta på insta så jag tänkte att jag skulle göra denna eftersom jag tycker om sånna hära grejor ;)
 
 
1. Ja.
 
2. Ja
 
3. Har ingen
 
4. Ja, för väldigt längesedan och är inte ens säker på att det räknas 
 
5. Coca cola är godast men jag kan dricka Pepsi också.. Jag fick alltid Pepsi av min farmor så det ligger i en speciell plats i mitt hjärta då jag tänker på henne när jag ser Pepsi.
 
6. Många men jag tänker faktiskt inte mycket på dem. Tycker mest synd om de människorna ;)
 
7. Har känt min allra bästa vän sen 4an och hon är min halva sida. Älskar henne otroligt mycket.
 
8. Nope, Ärligt smakar alkohol rumpa xD Visst har smakat en liten snutt från mamma eller syrran men BLÄ!
 
9. Nope, Im clean ;)
 
10. Oj, Mitt drömjobb.. oj.. Det skulle väl vara att hjälpa utsatta djur i andra länder. Jag skulle vilja resa men främst så vill jag hjälpa till och rädda Pandorna.
 
11. Nej, inte påriktigt
 
12. Ehh.. Kommer inte ihåg. Är ganska sluten eller vad man säger ;)
 
13. Favoritfärg.. oj.. gillar så många olika... Mörkblå,svart,lila,orange och babyrosa så kan inte riktigt bestämma
 
mig xD
 
14. Har inte mätt mig på LÄNGE men skulle tro att det är 1,64 eller något sånt?
 
15. Jag fyller år den 16 November
 
16. Ögonfärg. Ja mina ögon är alltid grå men ibland säger folk att de är grå/gröna och ibland grö/blåa så jag vet inte riktigt xD Grå är dem iallafall
 
17. Min naturliga hårfärg var blond när jag var RIKTIGT liten. Sen fick jag MÖRKT brunt hår och nu har jag ganska ljust brunt hår men med vissa mörka slingor och lite ljusare så det finns lite alla möjliga bruna färger i mitt hår. Sen så har vi ju mina rosa slingor och de är inte rosa längre utan mer ja diskreta ;3
 
18. Vad jag älskar.. Det är en bred fråga. Vad räknas lixom? Allt? Jag gillar så himla mycket men jag skulle säga såhär: Min familj, Vänner och Djur ;)
 
19. Jag är besatt av TV-serier och det ska vara övernaturligt. Jag blir helt till mig och jag slukar hela säsonger på mindre än en dag. Sen så ÄLSKAr jag Marvel filmer och har börjat läsa lite comics så jag är en ultra nörd ;)
 
20. Ja jag älskar flera människor men kanske inte på sättet som man tror. Det är inte förhållande med ett par utan helt enkelt nära personer så som Mamma, Syster, Bästavän, Zwelda och så vidare men jag älskar inte någon på något annat sätt.. Inte än iallafall
 
21. Kyss eller kram? KRAM! En kram är härligt och alla kramas olika och det är det som gör det så himla mys även om jag kanske inte är så kramig irl så gillar jag igentligen att kramas mycket xD
 
22. Smeknamn.. Har ju alla mina olika smeknamn från Starstable: Arre, Gwen, Gwenda, Såspäron och så har jag 2 smeknamn påriktigt som nästan ingen använder men säger ibland: Yoshi och Panda ^^ Folk får gärna säga det till mig ;)
 
23. Detta är min favoritlåt för att ja ibland så känns det som om man drunknar och är helt nere på djupt vatten. Ibland är man vilsen och behöver man någon som räddar en från en själv.
 
24. Favoritband.. Ja de som jag älskade mest av allt har splittrats.. allihopa men jag ska se va jag hittar. Jag har olika band som lyssnar lite mer på och detta är några av dem:
 
BABYMETAL
Fall out boy
Dead by april
Bring me the horizon
 
25. Värsta som kan hända är att jag inte får ett sommarjobb... nä men mest irriterande jag vet är när man sitter på bussen och så sätter sig barn bakom och slår på din stol. Då håller jag på att smälla av xD Och så gillar jag inte när hund ägare inte har reflex på sig och hunden när de går ut i mörkret.
 
26. Bästa som kan hända är att jag får sommarjobb ;D Nä men det bästa är när folk faktiskt är trevliga och inte dömmer mig eller någon annan tonåring. Lixom kom igen, många är otrevliga och dryga men inte alla. Sen så älskar jag när äldre människor berättar vad som hänt dem i deras liv. Det är kul att lyssna på.
 
27. ( SPOILER ALERT ) Ehm.. Ja, Första gången Sam dog i supernatural. Nä men det har hänt att vi har kört ner i diket och så men inget allvarligt ;) Im a badass
 
28. Nope, Jag är 16 och svensk så jag dejtar inte ;)
 
29. Värsta misstaget jag gjort ... Ehh kommer inte på något och dessutom ska man ju sikta framåt!
 
30. Jag kan ``wiggla`` min tunga onaturligt fort tydligen 
 
31. Bestie
 
32. Ja, Jag har förlorat både äldre och yngre människor som jag brytt mig om ;)
 
33. Om jag tror på kärlek? Ehh.. Ja det tror jag. Kärlek är det som gör oss människliga, tänk om alla skulle hata allt hela tiden.. det skulle inte bli så bra! ;) 
 
34. Har ju redan svarat på det redan? 
 
35. Det är jag antar jag ;)
 
That´s it! Hoppas att det var iallafall lite kul att läsa detta!