Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Branden

Hejsan! Ska åka bort om en liten stund så jag har inte hunnit ta hand om mina hästar än men jag förberedde en liten Novell eller vad jag ska kalla det till er och så får ni en bild på slutet som jag tog när jag gjorde Bob och Rob uppdragen. Tycker själv inte att Novellen är så bra men man måste bjuda lite på sig så Här får ni den!
 

Branden

Jag gick i det våta gräset med riktign mot stallet. Solen lyste starkt och den värmde mina kinder. Jag gick förbi paddocken och mot stallet, det var då jag såg lågorna. Halva stallet var i brand och jag började springa utan att riktigt hinna tänka efter varför. Jag sprang mot stallet så fort jag kunde eftersom alla hästar fortfarande var kvar därinne. Jag slet upp stall dörren flåsandes och sprang fort in i stallet. Hästarna sparkade och slog i sina boxar. Röken täckte hela rummet och var tjock. Jag sprang mot boxen längst box och öppnade den samma sak med nästa och nästa. När jag kom till Ashknights box så var han så rädd att han slog mig i huvet med hoven och jag kände hur jag föll.. föll och allt blev svart.


Jag kände den varma andedräkten mot min kind och jag öppnade ögonen långsamt. Jag mötte två brun svarta ögon som stirrade in i mina. Han drog upp huvudet och kollade på mig med oroliga ögon. Jag hostade och hostade sedan satte jag mig långsamt upp och kollade mig omkring. Jag såg Ellie komma ridandes mot mig på sillen i full galopp medans hon skrek
-ARIA!?-
Jag reste mig försiktigt upp på darriga ben och lutade mig mot Ash medans Ellie satt av.
-Vad hände Aria?-
Jag svarade med svag röst
- Stallet bran.. Jag hjälpte hästarna ut och jag svimmade..-
- Men hur kom du ut då?-
-Ash.. han måste ha hjälpt mig! åhh.. gubben..- Sedan kramade jag om Ash. Nästa dag på nyheterna berättade dem om Stallet som hade brunnit ner, Steves stall där många hästar hade sina boxar men det var en okänd person som släppte ut alla hästar innan hela stallet hade brunnit ner.

Ursäkta om det är nått fel med texten så som Felstavningar eller tids fel i berättandet. 
Ha en trevlig Torsdag allihopa!
Tjenixen!
 


Ellie

Oh, jag är med :3 xD

Svar: hehe japp ;D
Aria Nightborn

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo