Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Tjuvkik!

Tjuvkik!
Tjuvkik! :)
 


Låt oss bara få diskutera 2 saker i denna bild som kom med i onsdags uppdateringen. De nästan smög in denna bild enligt mig eller så är jag inte så uppmärksam nåväl.
 
Vad ska denna bild föreställa? Alla har olika gissningar med jag gissar på att vi kommer få se mer av de gömda i Jorvik. Jag TROR att detta föreställer den delen precis efter Gröndal vid Ms.Pike som man ännu inte har kunnat ta sig igenom och som vissa vet har en väldigt bekant häst (Starshine) gått precis utanför grindarna som om han väntar på något eller någon. 
De som tror att detta är Jorvik City kommer jag säga att det antaglien är för tidigt för oss att se något överhuvudtaget av den delen när vi inte är klara i Skördebygden ännu. 
 
Nya huvud uppdrag? Runstenarna och den mörka undertonen på bilden tyder på att vi kommer få nya riktigt spännande och farliga uppdrag inom en snar framtid vilket jag tycker är bra för oss spelare då iallafall jag har saknat huvud historien väldigt mycket och kan knappt vänta tills det kommer mer uppdrag.
 
Fjordingar i spelet? Hästen på bilden ser ut som en fjording genom mitt perspektiv. Det går rykten runt om i spelet att de här fina hästarna kommer att komma till Jorvik och det är många som säger att teamet jobbar med just rasen Fjording eftersom det är en så älskad ras och det skulle göra mojoriteten av alla spelare ännu gladare. Själv så är jag väldigt spänd på att få se hur de har byggt upp Fjordingarna och skulle väldigt gärna vilja se dem i spelet. 
 
Tror du att vi kommer få allt detta nästa vecka eller kommer det dröja lite som en godis bit som bara frestas?
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo