Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

As A Butterfly!

Hejsan mina vänner! Eftersom jag älskar Dead by april var jag bara tvungen att slänga in deras nya video och lite åsikter om den såhär på kvällen! Låt oss starta!
Dead by April älskar jag inte för att de är snygga som vissa andra kan göra med sina favorit band utan jag älskar dem för deras låtar, texten och hur budskapet kommer ut lixom. Det känns som om det är världens viktigaste sak även om de skulle göra en låt om hur bra pannkakor smakar för de får det att låta så bra. Ja lite svårt att förstå kanske och det är väldigt svårt att förklara men kortfattat tycker jag om deras texter!
 
Men till deras nya video! Jag ger den en 7/10 för att de använde snö! De flesta band inom denna stilen brukar stå på en klippa eller i skogen men de står på något som ser ut som någons gård och lirar som om inget lixom!
Sen så gillar jag denna låt väldigt mycket men jag vart lite besviken när jag såg tjejen som dansade runt, det såg ut som om hon skulle attackera någon (i mina ögon iallafall) Och sättet som hon hackade på brukar tjejer göra i skräckfilmer innan dem attackerar men jag gillade endå slutet då hon fick sina vingar! Så kort fattat gillade jag denna video men de kunde förbättre den lite ^^
 
Ni kanske har märkt att jag gillar utrops tecken? haha
//
 


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo