Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Frågestund!

Halloj! Idag fyller faktiskt arianightborn.blogg.se hela 1 år! Det har varit ett fantastiskt år och jag hoppas att det blir flera år som bloggen finns här. Jag har iallafall inte tänkt att sluta blogga på ett tag! 
Men nu över till det detta inlägg ska handla om, Jo jag ska göra en liten Fråge sak där jag själv har hittat på frågorna. Nog talat! Hoppas ni gillar det och över till 22 frågor!
 
1. Favorit Tv-serie?

Min absoluta Favorit serie kommer alltid vara Charmed men om jag skulle säga de som ligger tvåa och trea på min lista så är det Teen Wolf och Once Upon A Time! Diggar båda serierna så väldigt mycket ^-^
2. Favorit film?

Ni alla tror jag vet att min favorit film är Thor the dark world men nu ska jag faktiskt lägga fram två filmer som inte är Marvel och dessa två filmer rör mitt hjärta otroligt mycket. Första filmen är War Horse där Tom Hiddleston som spelar Loki i Thor serien har en liten roll. Jag blir så berörd av den här filmen och hästens resa. Jag bölar varenda gång jag ser den och jag brukar inte gråta till filmer! Nästa film är Warm Bodies och det är en väldigt komisk film där man får se hur en zombie förälskar sig i en flicka och genom det sätter dem något i rörelse. 
3.Favorit film serie?

Det finns många film serier som mitt hjärta klappar för som till e.x Harry Potter, Twilight och så vidare men av alla dem här film-serierna finns det en serie som jag måste säga att jag gillar lite mer och det är faktiskt Harry Potter. Jag har i stort sett fått växa upp med Harry Potter och denna fantasi värld har ett speciellt ställe i mitt hjärta. Jag väntar fortfarande på mitt försenade brev från Hogwarts föresten.. Det måste varit stopp i uggle posten eller något!
4. Favorit färg?

Min favorit färg eller färger skulle jag nog säga Svart, Mörkblått och Mörklila men i spelet starstable online är de färger jag gillar att kombinera mest Gul,vit,svart och lila. Dessa färger gillar jag väldigt mycket!
5. Favorit klubb på starstableonline?
 
Jag förstår inte riktigt min egen fråga här men om jag ska tänka tillbaka på alla de klubbar jag har varit med i så känns det som om Wicked Village som jag är med i nu då är den bästa klubben faktiskt. Jag känner mig inte tvingad till något. Jag gillar själva klubbens härliga atmosvär och ja WV är min extra familj! Aldrig att jag skulle lämna för att gå med någon annanstans 
6. Om du skulle ha en superkraft vad skulle det då vara?

På denna fråga brukar folk svara: Jag vill kunna flyga! Eller Jag vill vara superstark! Men inte jag. Om jag skulle ha en superkraft skulle jag vilja skapa illusioner. Så jag kan få folk att se vad jag vill att de ska se, som extra kraft skulle jag vilja kunna höra vad folk tänker när de är under mina illusioner. Häftigt va? 
7. Favorit band/artist?
 
Jag har många olika band jag lyssnar på men om jag ska säga mina absoluta favoriter blir det Sick Puppies och Breaking Benjamin. Jag gillar också oseriös musik som t.e.x Såspäron och Grilla en tomat av Malvinstudios 
8.Favorit spel?
 
Jag är en människa som spelar VÄLDIGT mycket spel men förutom Starstable som jag lägger ner mycket tid på har jag 3 andra spel som jag gillar väldigt mycket. Det första är Guild Wars, andra är WoW (World of Warcraft) Jag har spelat WoW ungefär sen Cata kom och jag älskar att spela med kompisar! Det tredje spelet är Sims! Om ni inte visste det har min storesyrra en blogg om just sims och det har haft stor inverkan på mig. Jag kommer bland annat ihåg när jag var väldigt liten och hon lät mig dekorera hennes hus på sims 1! (klicka på Storesyrra för att komma till hennes blogg!)
9. Favorit bok?

Om det är bara en bok jag ska nämna så blir det nog..hmm.. The Vampire Diaries Uppvaknandet. Ja jag har läst denna bok och nej jag gillar inte själva Tv-serien så speciellt mycket. Jag gillar sättet L.J Smith skriver sina böcker på och jag har läst en bokserie som heter Night World som hon också har skrivit.
10. Favorit bok serie?

Nu ska jag ta upp en serie som de flesta av er nog inte ens hört talas som och det är Fallen Ängel serien av Becca Fitzpatrick. Dem här böckerna är mörka med en stark kvinnlig huvudperson och dem här böckerna talar till mig! Så fort jag börjar läsa en av de här böckerna så kan jag nästan inte sluta. 
11. Bästa minnet från din starstable tid?

Varför skrev jag en sånhär fråga när jag är glömsk som jag är haha.
När jag har tänkt efter lite så kan jag faktiskt inte komma på något. Jag njuter av varenda minut på starstable med mina vänner men visst var det något extra när Frieserna kom till Jorvik och Ellie och Alcii köpte varsin frieser med mig. Vi var så exalterade och red runt på dem nästan hela dagen! ;)
12. Bästa minnet ifrån grundskolan?

Bästa minnet från grundskolan... Det har hänt så otroligt mycket under min tid men min tid i 8-9 var absolut bäst! Jag har fått uppträda för hela kommunen och visa att större tjejer kan dansa bara de vill. När jag tänker tillbaka så är det 2 saker som direkt poppat upp i mitt huvud och det var i 8an när min kompis helt normalt frågade mig: Kan fiskar skrika? Och jag brister ut i garv samtidigt som hon fortsätter på detta sätt: Jo men om det skriker hör ju ingen eller? Det har blivit ett litet internt skämt oss emellan och det räcker med att en säger ordet fisk så ler vi. Andra saker var när jag fick vara med och just dansa för en väldigt stor publik. Musikalen blev lyckad och jag vill absolut vara med i nästa musikal de sätter upp!
13. Vad är din favorit dryck?
 
Min favorit dryck är absolut Mjölk! Gott och nyttigt! ;)
14. Favorit sak att äta?

Detta kan komma som en chock men det du ska bjuda mig på är Glass! Glass är gott vad det än är för väder och jag skulle kunna sluta äta allt annat onyttigt bara för att få äta glass!....Det dumma är att jag är laktos också.. haha 
15. Vad gör du mer på fritiden än att spela starstable?

På min fritid så Spelar jag mest spel men annars så dansar eller ritar jag och förr så red jag!
16. Favorit hästras?

Min absoluta favorit ras är Islandshästen men för att överraska är Friesern nästan lika högt uppe på min lista!
17. Om du var en häst, vad skulle du då vara för häst?

Jag skulle troligtvis vara en liten Shettis. Ganska rund av mig och min päls skulle vara i alla möjliga färger och min man skulle vara ett enda rufs!
18. Favorit djur?

Favorit djur.. hmm.. Jag gillar faktiskt alla djur lika mycket igentligen men jag gillar Pandor lite extra
19. Om ditt hus helt plötsligt började brinna. Vad är det första du skulle rädda?

Helt klart mina Marsvin! En i varje hand skulle jag springa ut och sedan värma dem med min tröja. De är som mina små barn!
20. Hur länge har du tänkt att blogga?

Jag har tänkt att blogga så länge jag känner att jag tycker att det är roligt och att jag inte känner mig tvingad till det. Det ska fortfarande vara roligt! ;D
21. Favorit högtid?

Eftersom jag är lite speciell gillar jag Halloween då man får spöka ut sig lite och kolla på Skräckfilm. Sånt älskar jag!
22. Sommar,Vinter,Vår eller Höst?
Jag är väldigt varmblodig av mig och det är då ganska jobbigt på Sommaren för att jag börjar svettas så fort så min favorit tid på året är faktiskt Hösten! Det är rätt tempratur för mig, Vackra färger i naturen och mycket mer trevligt. Det är då jag trivs bäst!
 
 Jag har gjort en liten video också för att fira eller vad man kan säga ;D

Det var det! Hoppas att ni blev iallafall lite roade över detta och känn er fria att låna dem här frågorna om ni nu skulle vilja det. Vi ses mina kära! ;D
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo