Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Topp 3?

Nu sitter jag och har lite smått tråkigt och lyssnar på lite musik såhär på en fredags kväll så då tänkte jag att jag skulle dela med mig av det jag lyssnade på. Det jag lyssnar på just nu är väldigt många bra låtar (Enligt Mig då) men jag hade tänkt att göra en topp 3 melo lista! 
 
Jag varnar för hög volym och kan avråda er att lyssna på låtarna om ni inte gillar lite rockigare/tunga låtar speciellt den 3e låten
 
Först har vi Little Great Things med Set Yourself  Free! De enligt mig skulle ha gått vidare till final men men.. Tycker deras offical video är väldigt gullig då den inte är så tricksig som de större banden har men vänta och se de här killarna kommer bli stor och jag kommer vara bland deras fans!
Näst på tur har vi en låt som är väldigt stark enligt mig och som jag kan känna igen mig i lite faktiskt, Jo det är Yohio med To the End. Denna låt är väldigt stark för mig då jag tyder den som att man alltid blir älskad av någon även om det känns svårt just nu. Tummen upp till Yohio!
Nu så har jag ett band som jag bara klarar av att lyssna på i Audio versionen på Spotify på grund av att jag tycker att sångaren inte är så jätte höjdare live sångare (Plus att jag är lite små tjurig för att deras nummer såg väldigt mycket ut som Dead By Aprils 2012 och jag är ett stort fan av dem) men jag diggar deras låt men det är dock inget band jag vill ska gå och vinna eller jag skulle kunna gå på deras konsert. Det band jag pratar om är ännu mer hårdare än de förra, Outtrigger med Echo!
 
Det var allt för mig för denna gång, nu ska jag sno syrrans tv och käka lite chips! 
Ha en riktigt bra helg allesammans!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo