Cute Blinking Unicorn arianightborn.blogg.se -

Tävlingar jag gärna skulle vilja se på Jorvik!

Hej hopp! Idag tänkte jag skriva om en sak som jag faktiskt har tänkt på i ungefär en vecka nu. Nämligen vilka olika sorters tävlingar som JAG hoppas ska komma till Starstable online i framtiden. Om du inte orkar läsa så mkt kan jag rekommendera dig att läsa lite fint mellan raderna ;) Let´s do this!

Vore det inte roligt att köra Hopp tävling mot dina vänner? Se vem som är snabbast och hoppar mest mitt på hindret? Det tycker iallafall jag och jag hoppas att det kommer en hopptävling till Jorvik så man kör emot varandra!
Något som är mycket omtalat på senaste tiden är Dressyr och det är just det jag vill göra en tävling i. Tänk att man har en max tid att göra ett visst moment som visas med pilar på marken och den som har bäst tid och bäst genomfört vinner! Det tycker iallafall jag låter sköj!
Visste inte riktigt vad jag skulle kalla detta så jag kallar det körning! Nu ska du dirigera din häst så säkert som möjligt mellan koner och när du är på andra sidan ska du ta en stock av hugget träd med dig och din häst. Den som har tagit alla stockar på andra sidan och tillbaka vinner!
Tänk dig att du bara vill träna dig och din häst på att galoppera så snabbt som bara möjligt! Då är en galopp tävling det som jag skulle rekomendera! Det går fort och det är enkelt. Man får sin plats och när tävlingen startar så springer man det snabbaste man kan! Enklare än så blir det inte, det skulle jag också tycka att det skulle bli otroligt kul att tävla mot andra så man utvecklas och lär sig hur man ska göra helt enkelt ;)
Det skulle verkligen vara helt toppen om alla dem här tävlingarna kom till Jorvik! Då skulle alltid en tävling vara igång om man får lite tråkigt och man inte vet vad man ska göra. Då är det bara att rida till tävlingen och träna upp dig och din häst!
Det var allt för mig, Tjohoj!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo